Елізабет БенксElizabeth Banks

Елізабет Бенкс / Elizabeth Banks
Повне ім'я: Elizabeth Maresal Mitchell
Народилася 10 лютого 1974; Піттсфілд, Массачусетс, США
Зріст: 164 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Елізабет Бенкс

Ангели Чарлі (2019) ... Bosley, режисер, продюсер, сценарист
Брайтбьорн (2019) ... актриса
Лего. Фільм 2 (2019) ... Wyldstyle / Lucy
Emmet's Holiday Party: A Lego Movie Short (2018) ... Lucy
Іграшки для дорослих (2018) ... Jenny
Project 13 (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ідеальний голос 3 (2017) ... Gail

Біографія Елізабет Бенкс

Елізабет Бенкс народилась 10 лютого 1974 року в США. Вона - професійна американська актриса.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Елізабет Бенкс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Елізабет Бенкс

Написати коментар...
Написати коментар...