Новини, в яких згадується Сет МакФарлейн

2 березня 2020,  17:58 | Новини серіалів

Чули про те, що живих лобстерів можна опускати в окріп, оскільки вони нічого не відчувають? Так ось у лобстерів з 12 серії 18 сезону хітового мультсеріалу «Гріффіни» є своя думка з цього приводу.

В одній з нових серій «Гріффінів» глава сім'ї Пітер Гріффін (Сет МакФарлейн) приніс додому з магазину цілий пакет живих лобстерів і вирішує їх зварити в окропі разом зі своїм сином Крісом (Сет Грін). Лобстери, пронюхавши їхній підступний план, крадуть у Пітера кредитку і викликають доставку додому... гігантського лобстера-качка, який хапає Пітера і викладає йому цінний урок, використовуючи каструлю з окропом.

І це далеко не всі проблеми з кредитною карткою, які очікують Пітера в даній серії «Гріффінів», чия прем'єра відбулася 23 лютого.

15 грудня 2019,  03:12 | Новини серіалів

Напередодні новорічних свят може приснитися що завгодно, але навряд чи ваші сни про свята схожі на сон Мег з 9 серії 18 сезону мультсеріалу «Гріффіни».

Новий фрагмент різдвяної серії «Гріффінів», який канал Fox опублікував у мережі в п'ятницю, показує сексуальний сон Мег (Міла Куніс) про Санту, який їй наснився, після того як вона повела Стьюї (Сет МакФарлейн) в торговий центр, щоб він зустрівся з місцевим Сантою. І коли Лоїс (Алекс Борштейн) будить її, оскільки дочка дуже довго спить, Мег каже, що зустріла одного хлопця. Але вона поки не готова зізнатися, хто він насправді, і називає його просто «бородатим хлопцем».

Прем'єра святкової серії «Гріффінів» відбудеться 16 грудня за українським часом. Збираєтеся її дивитися?

20 березня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шпигунської франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон знову озвучить співаючу горилу Джонні в музичному мультфільмі «Співай! 2», який вийде у 2020 році.

Читати далі...
27 липня 2018,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Безжурна команда не зовсім успішного дослідницького зорельота готова до нових пригод в трейлері 2 сезону серіалу «Орвілл», показаного на конвенції Comic-Con.

Науково-фантастична комедія, чиї події розвиваються через 400 років в майбутньому, слідує за екіпажем корабля USS Orville, який складається з людей та іншопланетян. На чолі команди знаходиться капітан Ед Мерсер (Сет МакФарлейн), а його першим помічником є його колишня дружина Келлі Грейсен (Адрієн Палікі), чиї відносини значно потеплішали з початку серіалу. Отримавши сигнал лиха з далекої планети, куди ще не ступала нога представника флоту, вони відправляються в небезпечну подорож, яка обернеться для багатьох членів команди справжнім випробуванням.

«Орвілл», де також грають Пенні Джонсон, Скотт Граймз, Пітер Макон, Холстон Сейдж, Дж. Лі та Марк Джексон, повернеться на екрани у кінці року, 30 грудня.

24 серпня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної комедії «Удача Лохана» нехай і йде якихось 16 секунд, зате встигає представити весь свій зоряний каст на чолі з Ченнінгом Татумом. Компанію йому в цій амбітний справі — пограбуванні каси гонок NASCAR — складуть Деніел Крейг, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Кеті Голмс, Гіларі Свонк та Райлі Кіо.

Повноцінний український трейлер нового фільму Стівена Содерберга дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

5 серпня 2017,  20:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного серіалу «Орвілл», творцем якого виступає Сет МакФарлейн, показує пригоди капітана космічного корабля Еда Мерсера у втіленні МакФарлейна і його веселої команди, до якої увійшли Едріанн Палікі, Скотт Граймз, Пенні Джонсон та Холстон Сейдж. Вони, як і герої «Зоряного шляху», яким натхненний даний серіал, борознять простори всесвіту, потрапляють в космічні халепи й борються з ворожо налаштованими інiоплянетянами.

Прем'єра 1 сезону, який буде складатися з 13 серій, очікується 10 вересня.

29 травня 2017,  14:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В кримінальній комедії «Вдача Логанів» два брати-невдахи, яких грають Ченнінг Татум і Адам Драйвер, задумують провернути масштабне пограбування під час гонки NASCAR і звертаються за допомогою до ув'язненого злодія-професіонала у втіленні Деніела Крейга, завдяки якому у їх плана і з'являється шанс на успіх. Компанію їм в цьому фільмі складуть Райлі Кеох, Кетрін Вотерстон, Сет МакФарлейн, Себастьян Стен, Кеті Холмс та Хіларі Свонк, які з'являються в першому трейлері.

Нова кінокартина від режисера трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівена Содерберга вийде в світовий прокат в серпні.

21 травня 2017,  15:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 3 премій «Еммі» і творець «Гріфінів» Сет Макфарлейн придумав пародійний серіал на «Зоряний шлях», чиї події будуть розвиватися в 2300 році і покажуть пригоди екіпажу не дуже працюючого корабля зоряного флоту Землі. Головну роль МакФарлейн виконує тут сам, а компанію йому склали Едріанн ПалікіАгенти Щ.И.Т.»), Чад КоулменХодячі мерці»), Скотт ГраймзШвидка допомога»), Пенні ДжонсонКасл») і Холстон СейджКриза»).

Режисером однієї з серій 1 сезону, чия прем'єра відбудеться восени, став Джон Фавро, який зняв «Залізну людину».

24 грудня 2016,  15:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст музичного мультфільму «Співай» в особі Меттью МакКонахі, Різ Візерспун, Скарлетт Йоханссон, Сета МакФарлейна і Торі Келлі відвідав «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», щоб заспівати разом з легендарним Полом МакКартні, ведучим і групою The Roots святкові композицію «Wonderful Christmastime».

У минулому році попурі в стилі а капела заспівали зірки «Зоряних війн: Пробудження сили».

23 грудня 2016,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Семерка актеров, озвучивающих мультфильм «Пой», снялась в промо-фотосессии со своими талантливыми персонажами из мира животных.

Читати далі...
2 грудня 2016,  17:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому святковому трейлері мультфільму «Співай!» звірі запально катаються на льоду та бажають усім вам щасливих наступаючих свят. А у вас вже з'явився новорічний настрій?

Почути, як в цьому мультфільмі заспівають Меттью МакКонахі, Скарлетт Йоханссон, Різ Візерспун, Сет Макфарлейн і Терон Еджертон, буде можливо якраз перед Новим роком.

30 травня 2016,  18:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Деніел Крейг і Кетрін Хайгл знаходяться на фінальній стадії переговорів щодо участі у фільмі Стівена Содерберга «Logan Lucky» («Щасливчик Логан»).

Читати далі...
15 листопада 2015,  16:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Киностудия Illumination Entertainment, создавшая «Гадкого я» и «Посипак», представила героев своего нового мультфильма «Sing» («Пой»), где главного героя коалу озвучит Мэттью МакКонахи.

Читати далі...
21 червня 2015,  17:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Цього літа Сет МакФарлейн повертається в якості сценариста, режисера і актора озвучування у новій вибуховій комедії «Третій зайвий 2» - другій частині комедійного блокбастера про найбільш несамовитого плюшевого ведмедика в світі. Разом із своїм найкращим другом Джоном Бенетом (Марк Волберг) вони увірвуться до кінотеатрів 25 червня 2015.

Читати далі...