Патрик КертонPatrick Kerton

Патрик Кертон / Patrick Kerton
Народився 2 серпня 1964
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Bonecrusher (2020) ... Fireman Jim Flynn
Бладшот (2020) ... Truck Driver
Втрачене покоління (2017) ... Police Officer
Past and Future Kings (2016) ... актор
Кіллджойс (2015) ... Hoolian Ducat
Paranoid (2015) ... Gunslinger & Teacher
Турбо пацан (2015) ... Gladiator #1
Open Minds (2014) ... Frank
Помпеї (2014) ... Celtic Gladiator
Deliveries (2014) ... M.C.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...