Оновлення, в яких згадується Джеймс МакЕвой

17 грудня 2018,  17:54 | Оновлення

У мережі з'явився третій український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Викрадач з множинним розладом особистості та терорист-інвалід «Містер Скло» виходять на своїх давніх супротивників – травмовану дівчинку-підлітка Кейсі та старіючого супергероя Девіда Данна. Хто зупинить звіра в людській подобі?

В головних ролях у фільмі знялися Джеймс МакЕвой, Сара Полсон, Брюс Вілліс та Семюел Л. Джексон.

Вихід фільму «Скло» на широкий екран очікується 17 січня 2019 року.

12 жовтня 2018,  14:17 | Оновлення

Друзі, з'явився другий український трейлер психологічного трилера «Скло».

Остання частина трилогії, написана та зрежисована М. Найтом Ш'ямаланом, зведе разом героїв фільмів «Невразливий» – Девіда Данна (Брюс Вілліс) та Містера Скло (Семюел Л. Джексон) зі злочинцем Кевіном Крамбом (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості із фільму «Спліт».

За сюжетом, вся трійка героїв опиняється в одній психлікарні, де їх намагається «вилікувати» профільний фахівець доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Проте її експерименти закінчуються тим, що Містер Скло викликає найсильнішу із 24 сутностей Кевіна Крамба на ім'я «Звір» і разом вони тікають з ув'язнення.

Українська прем'єра фільму «Скло» очікується 17 січня 2019 року.

23 липня 2018,  13:07 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Фільм є продовженням «Невразливого» та «Спліта», головні ролі у якому зіграли Джеймс МакЕвой, Брюс Вілліс, Семюел Л. Джексон та Аня Тейлор-Джой. Дія сюжету розгорнеться незабаром після фіналу «Спліта». Девід Данн (Брюс Вілліс) починає переслідування таємничого чоловіка з надздібностями на прізвисько Звір (Джеймс МакЕвой) і в підсумку зустрічається з ним.

Українська прем'єра фільму «Скло» відбудеться 17 січня 2019 року.

28 листопада 2017,  23:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер мелодрами з елементами трилеру «Занурення», де головні ролі виконали володарка премії «Оскар» Алісія Вікандер і номінант на «Золотий глобус» Джеймс МакЕвой.

Фільм, заснований на романі письменника Дж.М. Ледгарда, покаже, як джихадисти тримають в заручниках англійця Джеймса Мора (МакЕвой) в кімнаті без вікон, що знаходиться десь на східному узбережжі Африки. За тисячі кілометрів звідти в Гренландському морі готується до занурення на дно океану Даніелла Фліндерс (Вікандер). Кожен з них в своїх межах згадує Різдво минулого року, коли їх випадкова зустріч на пляжі Франції привела до чуттєвого і тривалого роману.

Українська прем'єра «Занурення», яке зняв Вім Вендерс, очікується 18 січня.

8 листопада 2017,  10:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший трейлер мультфільму «Шерлок Гномс», який в оригіналі озвучують Емілі Блант, Джеймс МакЕвой і Джонні Депп.

Садові гноми Гномео (МакЕвой) і Джульєтта (Блант) думали, що завжди будут жити довго й щасливо в своєму прекрасному саду, як раптом їх світ опиняється в небезпеці — хтось викрадає майже всіх їх друзів. І щоб знайти їх, вони звертаються по допомогу до знаменитого детектива Шерлока Гномса (Депп). У світовий прокат мультфільм від режисера «Кунг-фу Панди» Джона Стівенсона вийде в січні 2018 року.

Наживо Деппа можна буде побачити в кінотеатрах в детективній картині «Вбивство у „Східному експресі“», який стартує з 9 листопада.

29 липня 2017,  23:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Це закінчиться лише одним способом — кулею, повідомляє анімований постер шпигунського екшену «Атомна блондинка» з крутою Шарліз Терон у головній ролі, яка показує в даному відео, що їй краще не переходити дорогу. Компанію їй в цій небезпечній пригоді, що відбувається у Берліні наприкінці Холодної війни, складають Джеймс МакЕвой, Софія Бутелла, Джон Гудман та Тобі Джонс.

Фінальний український трейлер екшену Девіда Літча дивіться тут. Квитки на його сеанси купуйте на нашому сайті.

26 липня 2017,  15:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу шпигунського екшену «Атомна блондинка» на великі екрани дивимося його фінальний український трейлер. У фільмі, чиї події відбуваються в Берліні напередодні падіння Берлінської стіни, володарка «Оскара» Шарліз Терон втілює шпигунку Лоррейн Бротон, яка розшукує зрадника в своїх шпигунських рядах за допомогою зв'язкового Джеймса МакЕвоя. Акторка настільки вразила критиків в цьому образі, що вони назвали її «жіночою версією Джеймса Бонда», з чим погоджується її друг та колега Кріс Гемсворт.

Як Терон тренувалась для цієї непростої ролі, дивіться в закулісному відео. Квитки на сеанси екшену від творця «Джона Віка» ви знайдете в нашій афіші.

6 липня 2017,  01:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент шпигунського бойовика «Атомна блондинка» з Шарліз Терон у головній ролі є не тільки візуально прекрасним з усім цим блакитним неоновим світлом, а й вельми небезпечним, адже тут її героїня виявляє в своїй квартирі зломщика — агента, якого грає Джеймс МакЕвой. І перше, що попадається їй в руки в цей момент, — порожня скляна пляшка...

Попередній фрагмент бойовика Девіда Літча, де Терон вбиває туфлею, дивіться тут. Минулого тижня вийшов його фінальний трейлер.

1 липня 2017,  16:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальному трейлері шпигунського екшену «Атомна блондинка», чиї події розвиваються в Берліні незадовго до падіння Берлінської стіни, шпигунка Шарліз Терон дізнається, що її підставляють, і змушена об'єднатися зі своїм зв'язковим Джеймсом МакЕвоєм, щоб розкрити змову. Але без бійки їхні стосунки не обійдуться.

Фрагмент фільму Девіда Літча, де Терон вбиває туфлею, дивіться тут. «Атомна блондинка» увійшла в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

28 червня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще сумніваєтеся в крутості шпигунки Лоррейн Бротон, яку в екшені «Атомна блондинка» грає Шарліз Терон? Тоді дивіться даний фрагмент, де вона вбиває в машині, що йде на хорошій швидкості, двох ворожих агентів за допомогою... однієї червоної шпильки. Після чого до неї підходить Джеймс МакЕвой, і їх знайомство нагадує історію Попелюшки. Якби Попелюшка стріляла в того, хто повернув їй її туфлю.

Другий фрагмент екшену Девіда Літча, де Терон цілується з Софією Бутеллою, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

3 травня 2017,  18:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український тейлер шпигунського екшна «Атомна блондинка» з Шарліз Терон і Джеймсом Макевоєм. В кінотеатрах України фільм стартує 27 липня.

Агент Лоррейн Бротон, діамант в короні Секретної розвідувальної служби Її Величності, не просто майстер шпигунства: вона атомно сексуальна, вибухонебезпечна і використовує весь арсенал своїх унікальних умінь під час нездійсненних місій. В неспокійному Берліні, куди її спрямовують із завданням повернути безцінне досьє, вона вимушена об'єднатися з агентом під прикриттям Девідом Персівалем. Разом їм належить прокласти шлях через терни смертельних шпигунських ігор.

12 квітня 2017,  00:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарліз Терон представила новий трейлер свого крутого екшену «Атомна блондинка», в якому її шпигунка розправляється з двома найманцями в машині, що мчить на великій швидкості, за допомогою... туфлі! Відео також показує момент знайомства головної героїні з персонажем Джеймса МакЕвоя та розкриває, що компанію їм тут складе Тіль Швайгер.

У світовий прокат нова кінокартина режисера «Джона Уіка» Девіда Літча вийде 27 липня. З нетерпінням чекаємо оголошення дати її української прем'єри.

11 березня 2017,  19:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер напруженого екшену «Атомна блондинка» («Найхолодніше місто») виправдав очікування, представивши Шарліз Терон в образі неймовірно крутої й небезпечної шпигунки Лоррейн Бротон, яка в 1989 році відправляється в Берлін, щоб з'ясувати, хто вбиває її колег. У розслідуванні їй допоможе Джеймс МакЕвой, а також у фільмі зіграють Софія Бутелла, Джон Гудман та Тобі Джонс.

Якщо даний трейлер нагадав вам по духу «Джона Уіка», то це неспроста, оскільки «Атомну блондинку» зняв Девід Літч, один з режисерів популярного екшену Кіану Рівза.

28 лютого 2017,  13:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій закулісній фічуретці психологічного трилера «Спліт» з українськими субтитрами виконавець головної ролі Джеймс МакЕвой і режисер М. Найт Шьямалан розповідають про особливості цього сценарію. Кожні 10 сторінок він шокував МакЕвоя, поки той не зрозумів, що відбувається з його героєм. Актор каже, що в цьому і полягає краса роботи Шьямалана — ніколи не знаєш, будеш потім дивитися трилер, хоррор або містику. Але йому сподобалося це безумство.

Український трейлер «Спліта», який вийде в прокат 16 березня, дивіться тут.

21 лютого 2017,  16:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо подивитися невелике відео з українськими субтитрами, у якому Джеймс Макевой розповідає про особливості свого персонажа у фільмі «Спліт», в якому він зіграв людину з 23 особистостями.

В кінотеатрах України фільм стартує з 16 березня.