Новини, в яких згадується Ліам Каннінгем

12 січня 2024,  21:19 | Новини серіалів

Наукова фантастика «Проблема 3 тіл» від творців культового серіалу «Гра престолів» Девіда Беніоффа і Д.Б. Вайсса обіцяє стати одним з головних серіалів 2024 року. І ми нарешті отримали його офіційний трейлер від Netflix.

Читати далі...
5 травня 2023,  21:03 | Новини фільмів

Увага усім шанувальникам та шанувальницям творчості видатного письменника Брема Стокера. Влітку в українських кінотеатрах покажуть нову адаптації його знаменитого роману «Дракула», що отримала назву «Остання подорож Деметри».

Читати далі...
28 лютого 2021,  16:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо добірку найгарячіших трейлерів, реліз яких відбувся у лютому. У їхньому числі трейлери до фентезійного екшена «Мортал Комбат», діснеївського фільму «Круелла», українського мультфільму «Мавка: Лісова пісня» та мелодрами «Після падіння», а також нові трейлери супергеройських міні-серіалів «Ліга справедливості Зака Снайдера» та «Сокіл і Зимовий солдат».

Читати далі...
19 лютого 2021,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фредді Гаймор, він же Шон Мерфі з серіалу «Хороший доктор» та Норман Бейтс з серіалу «Мотель Бейтсів», збирається провернути неможливе пограбування разом із зірковою командою в кримінальному фільмі «Геніальне пограбування».

Читати далі...
19 травня 2019,  18:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

По кому дзвонять дзвони? Напередодні фінальної серії фентезійного серіалу «Гра престолів» згадуємо, хто загинув минулого тижня.

Читати далі...
10 травня 2019,  19:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися офіційні кадри 5 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів», які готують нас до фінальної битви за Залізний трон.

Читати далі...
6 травня 2019,  20:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик передостанньої серії фентезійного серіалу «Гра престолів», чий синопсис і назва поки тримаються в секреті.

Промо показує Серсі (Ліна Гіді), яка спостерігає за Королевською гаванню напередодні битви, а також Джона (Кіт Герінгтон), Тіріона (Пітер Дінклейдж) і Давоса (Ліам Каннінгем) з армією під стінами міста. На решті кадрів з'являється Дейнеріс (Емілія Кларк) — її можна побачити здалеку на престолі замку Драконовий камінь під важкими поглядами Тіріона — та Юрон (Йохан Філіп Асбек), який чує наближення драконів.

5 серію 8 сезону зняв Мігель Сапочнік, режисер серії «Довга ніч», яка показала битву за Вінтерфелл. Вийде вона 13 травня за українським часом.

3 березня 2019,  03:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто ж правитиме Сімома королівствами? Дейнеріс, Джон, Серсея та інші персонажі сидять на Залізному троні на нових персональних постерах фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершиться в цьому році.

Читати далі...
29 жовтня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер бойовика з елементами трилера «Доба на життя», де головну роль виконує 4-кратний номінант на премію «Оскар» Ітан Хоук. Він грає найманого вбивцю Тревіса Конрада, чия сім'я була убита, а його самого витягли з того світу, щоб він виконав останнє завдання. Тепер у нього з'явився шанс спокутувати свої гріхи, але часу на роздуми у Тревіса немає, оскільки жити йому залишилося всього 24 години.

Компанію Хоуку тут складають Рутгер Хауер, Пол Андерсон, Наталі Болтт, Таня ван Граан і Ліам Каннінгем з «Гри престолів».

Українська прем'єра фільму Брайана Смрза, який працював над трюками «Місія нездійсненна 2» та «Люди Ікс: Початок. Росомаха», раніше планувалася на 2 листопада, але дата може бути змінена.

25 липня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як повідомляє офіційний синопсис 3 серії 7 сезону «Гри престолів», Дейнеріс (Емілія Кларк) в ній проведе суд, Серсея (Ліна Хіді) отримає цінний подарунок від Еурона (Пілу Асбек), Джейме (Ніколай Костер-Вальдау) навчиться на своїх помилках, а Джон (Кіт Герінгтон) та Давос (Ліам Каннінгем) прибудуть на довгоочікувану зустріч.

Серія вийде на екрани 31 липня за українським часом.

6 червня 2017,  20:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри 7 сезону «Гри престолів» залишилося рівно 40 днів, на честь чого ми пропонуємо вам переглянути відеоподборку перших екранних тестів з її акторами, тоді маловідомими, а зараз — всесвітньо знаменитими. Тут можна побачити, з чого починалися персонажі Емілії Кларк (Дейнеріс Таргаріен), Софі Тернер (Санса Старк), Мейсі Вільямс (Арья Старк), Педро Паскаля (Оберін Мартелл), Рорі МакКанна (Сандор Кліган), Ліама Каннінгема (Давос Сіворт), Наталі Дормер (Маргеріт Тіреллі), Керіс Ван Хаутен (Мелісандра), Роуз Леслі (Ігрітт) і Джейсона Момоа (хал Дрого).

Трейлер 7 сезону «Гри престолів» з перекладом дивіться тут.

3 червня 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер 7 сезону «Гри престолів» з перекладом! Серсея (Ліна Хіді) збирається дати відсіч оточуючим її з усіх боків ворогам, Дейнеріс (Емілія Кларк) прибуває на батьківщину в Вестерос, маючи намір правити Семи королівствами, а Джон Сноу (Кіт Герінгтон), ставши Королем Півночі, повинен покінчити з ворожнечею всередині королівства, інакше, як каже Даврос (Ліам Каннінгем), вони всі загинуть, і буде вже не важливо, чий скелет опиниться на Залізному троні.

Анімований постер 7 сезону з білим ходоком ви знайдете тут. Прем'єра нових серій відбудеться 17 липня.

24 травня 2017,  23:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вдихніть глибше й нумо дивитися перший повноцінний трейлер 7 сезону «Гри престолів»! Тут Дейнеріс (Емілія Кларк) нарешті відчуває під ногами землю Семи королівств, які має намір відвоювати за допомогою своїх драконів, Серсея (Ліна Хіді) планує всидіти на Залізному троні всупереч оточуючим її ворогам, а Давос (Ліам Каннінгем) радить Джону (Кіт Герінгтон) звернути увагу за Стіну, адже звідти насувається жахлива загроза для всіх людей Вестерос.

Розглянути головного дракона в армії Дені ближче й дізнатися, яких розмірів він буде в новому сезоні, ви можете тут.