Джеймс КевізелJames Caviezel

Джеймс Кевізел / James Caviezel
Повне ім'я: James Patrick Caviezel
Псевдонім: Jimmy
Народився 26 вересня 1968
Зріст: 188 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймса Кевізела

Onyx, Kings of the Grail (2018) ... рассказчик
Павло, апостол Христа (2018) ... Luke, продюсер (исполнительный продюсер)
Гра на висоті (2014) ... Bob Ladouceur
План втечі (2013) ... Hobbes
Саванна (2013) ... Ward Allen
Транзит (2011) ... Nate
Підозрюваний (2011) ... John Reese
Ув'язнений (2009) ... 6
Kabul 24 (2009) ... рассказчик

Біографія Джеймса Кевізела

Відео з участю Джеймса Кевізела

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймса Кевізела. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймса Кевізела

Написати коментар...
Написати коментар...