Елден ХенсонElden Henson

Елден Хенсон / Elden Henson
Народився 30 серпня 1977
Зріст: 175 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Захисники (2017) ... Foggy Nelson
Spivak (2017) ... Kevin Oberkfell
Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 (2015) ... Pollux
Джессіка Джонс (2015) ... Foggy Nelson
Шибайголова (2015) ... Foggy Nelson
Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1 (2014) ... Pollux
Штучний інтелект (2014) ... Amos Pembroke
Джобс: Імперія спокуси (2013) ... Andy Hertzfeld
Загибель і повернення Супермена (2011) ... Doomsday
Ельдорадо (2010) ... Gordon

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...