Рецензії, в яких згадується Мішель Вільямс

Рецензія на фільм «Веном 2: Карнаж»
Бунтуючий симбіот і його сага про Тараса Бульбу
13 жовтня 2021,  20:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли Веном повернувся на великі екрани в новому вигляді у фільмі 2018 року, де його «домом» став сам Том Гарді, критики поставилися до цього прибуття прохолодно, але глядачі з лишком це компенсували, полюбивши кровожерного паразита з іншої планети, який, незважаючи на декілька рядів гострих зубів і свою любов до людського мозку, показав, що володіє добрим серцем. Тоді «Веном» став одним з найуспішніших фільмів, заснованих на коміксах Marvel, зібравши в рази більше, ніж перші сольники Тора і Капітана Америка, і став не менш популярним, аніж його знаменитий ворог з коміксів Людина-павук. І ось наш улюблений симбіот повертається в своєму другому фільмі «Веном 2: Карнаж», де він зіткнеться зі ще одним легендарним симбіотом, якого звати, як ви вже здогадалися, Карнаж...

Читати далі...
Рецензия на фильм «Веном»
Том Харди и его кровожадный паразит
5 жовтня 2018,  03:43 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

После ошеломительного успеха «Дэдпула» Голливуд принялся искать нового антигероя, о котором можно снять отдельную франшизу, и трилогия Сэма Рэйми «Человек-паук» подсказала компании Sony Pictures, что стоит дать второй шанс кровожадному Веному. В этот раз они решили сделать его историю отдельной от истории Питера Паркера, а на роль репортера Эдди Брока пригласили номинанта на премию «Оскар» Тома Харди. И в результате получилось неординарное супергеройское кино, которое снято в духе хоррора с элементами черной комедии.

Читати далі...
26 травня 2018,  13:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Останні кілька років американська комедіантка Емі Шумер відчайдушно намагається підкорити великий екран, і після «Дівчини без комплексів», що непогано заробила і «Безсоромної подорожі», що провалився, вона вирішує привабити до кіно жінок картиною з меседжем в дусі боді-позитив «Красуня на всю голову». І українська локалізація її назви виявилася досить точним описом того, що вас чекає в цьому фільмі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Усі гроші світу»
Цінності найбагатшої людини
1 березня 2018,  16:29 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На великому екрані сюжет про викрадення багатого спадкоємця і вимагання круглої суми грошей є звичайною справою, але в реальному житті це відбувається набагато рідше. Тим не менш в 1973 році в Італії сталося викрадення, яке дуже нагадує сюжет кримінальної картини. Гангстери викрали онука першого мільярдера в історії людства Жана Пола Гетті і вимагали за нього найвеличезніший викуп в історії – 17 мільйонів доларів. Але дід відмовився платити, зробивши викрадення ще більш резонансним і згодом гідним екранізації самого Рідлі Скотта.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Найвеличніший шоумен»
Г'ю Джекман і його надихаючий цирк
29 грудня 2017,  11:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Ла-Ла Ленда» голлівудські кіностудії знову повірили в те, що глядачам цікаві оригінальні мюзикли, а не тільки екранізації відомих бродвейських постановок, і за рекордний час історія «Найвеличнішого шоумена» була втілена в життя. Його зйомки пройшли цієї весни, а вже в кінці року мюзикл прибув на великі екрани і отримав 3 номінації на «Золотий глобус». Як їм це вдалося? Маючи мільйон мрій, як співається в одній з його пісень...

Читати далі...