Оновлення, в яких згадується Мішель Вільямс

11 липня 2019,  22:54 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Після весілля» з Мішель Вільямс та Джуліанною Мур у головних ролях. «Після весілля» – це рімейк данського фільму, номінованого на премію «Оскар» в 2006 році.

У центрі сюжету – Ізабель, яка присвятила все життя роботі у дитячому будинку в Калькутті, та глава великої медіакомпанії Тереза, яка живе з чоловіком-художником і двома дітьми. Коли Ізабель дізнається про таємничий і щедрий грант для притулку, вона відправляється в Нью-Йорк, щоб особисто зустрітися зі своїм благодійником. Знайомство призводить до того, що Ізабель стає гостею на весіллі дочки Терези, після якого починається ціла низка подій, де минуле стикається з сьогоденням, а все таємне стає явним.

У прокат картина «Після весілля» вийде 26 вересня.

7 травня 2018,  16:03 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український фрагмент комедії «Красуня на всю голову», в якому героїня Емі Шумер в повній впевненості, що вона неперевершена красуня, намагається влаштуватися на роботу, пов'язану з модельним бізнесом.

Співбесіду проводять Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл.

В кінотеатрах України комедія стартує з 31 травня.

30 листопада 2017,  22:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У день народження Рідлі Скотта, якому сьогодні виповнюється 80 років, дивимося новий трейлер його біографічної драми «Усі гроші світу».

Трейлер показує, як тепер найбагатшу людину світу Жана Пола Гетті, який відмовляється платити викуп за свого викраденого онука, втілює Крістофер Пламмер, який замінив на цій посаді Кевіна Спейсі. Побачивши, що заможний дідусь не бажає витрачати ні копійки на порятунок хлопця, мати викраденого Гейл Харріс (Мішель Вільямс) об'єднується зі співробітником служби безпеки Гетті Флетчером Чейсом (Марк Волберг), щоб знайти і повернути свого сина додому.

Українська прем'єра «Усі гроші світу» відбудеться 22 лютого.

29 листопада 2017,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик біографічної драми «Всі гроші світу» представляє лауреата премії «Оскар» Крістофера Пламмера в образі нафтового магната Жана Пола Гетті.

Раніше цю роль виконував Кевін Спейсі, але в зв'язку з тим, що цього актора звинувачують в домаганнях, режисер Рідлі Скотт вирішив замінити його у своїй картині «Всі гроші світу» і вже перезняв всі його сцени з Пламмером, намагаючись встигнути до призначеної раніше прем'єри. Фільм розповість історію викрадення онука Гетті — найбагатшого чоловіка в світі, відомого своєю маніакальною скупістю, який відмовлявся платити викуп, незважаючи на благання матері хлопця.

Українська прем'єра «Всі гроші світу», де також зіграють номінанти на премію «Оскар» Мішель Вільямс і Марк Волберг, відбудеться 22 лютого.

15 листопада 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман співає в новому трейлері музичного байопіку «Найвеличніший шоумен».

Джекман втілює фантазера Ф.Т. Барнума, який після втрати роботи вирішує заснувати цирк і стати батьком шоу-бізнесу, приютивши під одним дахом талановитих людей, яких суспільство зробило вигнанцями. Разом з Джекманом в картині заспівають та станцюють Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея і Ребекка Фергюсон.

Слухаємо чудову пісню з трейлера «Найвеличніший шоумен» у виконанні Кіли Сеттл. У кіно фільм вийде 4 січня 2018 року.

15 вересня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася першим трейлером кримінальної драми Рідлі Скотта «Всі гроші світу», заснованої на реальних подіях. Вона розповідає про викрадення онука нафтового магната Пола Гетті (Кевін Спейсі), яке відбулося в Італії в 1970-х роках, але багатий дідусь відмовився платити за нього викуп. Мати викраденого Гейл Харріс тут грає Мішель Вільямс, а допомагати їй повернути сина буде колишній агент ЦРУ Флетчер Чейз у втіленні Марка Волберга.

У світовий прокат кінокартина виходить в грудні. Поки не повідомляється, чи прибуде вона в українські кінотеатри.

21 липня 2017,  19:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер драми «Здивований», знятої режисером фільмів «Керол» та «Далеко від раю» Тоддом Хейнсом, який був номінований на премію «Оскар». Ця історія, де зіграли Джуліанна Мур, Мішель Вільямс, Оакс Феглі та Міллісент Сіммондс, розповідає про хлопчика з нашого часу і дівчинку з 1960-х, які обидва тікають з дому в зачаровує краєзнавчий музей в пошуках якоїсь загадкової зв'язку з цим світом.

Кінокартина, яка була номінована в Каннах на «Золоту пальмову гілку», виходить у світовий прокат у жовтні. Поки невідомо, чи добереться вона до українських кінотеатрів.

4 липня 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в ролі американського шоумена Ф.Т. Барнума, який створив популярний цирк і придумав шоубізнес. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег по сцені — Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

В український прокат фільм Майкла Грейсі вийде 4 січня 2018 року.

28 червня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен», де Г'ю Джекман втілює скандального американського підприємця і шоумена Ф.Т. Барнума, який заснував в 19 столітті неймовірно популярний дорожній цирк. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег — Зак Ефрон, Зендея Коулман та Ребекка Фергюсон.

Деталі про цей оригінальний мюзикл ви знайдете тут. «Найвеличніший шоумен» вийде в український прокат 4 січня 2018 року.

21 травня 2017,  14:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент незвичайної драми оскарівського номінанта Тодда Хейнса «Здивований», що розповість про хлопчика Бена (Оакс Феглі) з Середнього Заходу та дівчинку Роуз (Міллісент Симмондс), яка теж втекла зі свого дому в Нью-Йорку за 50 років до нього, і паралельно обидва з них шукають один і той же загадковий зв'язок. Дане відео показує, як ці пошуки приводять їх в краєзнавчий музей.

Світова прем'єра фільму, де також зіграли Джуліанна Мур, Мішель Вільямс і Корі Майкл Сміт, відбулася днями в рамках конкурсу Каннського кінофестивалю.

4 вересня 2016,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер драми «Манчестер біля моря» представляє Кейсі Аффлека в образі простого бостонського водопровідника, який повертається в рідне місто після смерті брата, щоб доглянути за племінником, і зустрічає там свою колишню любов у втіленні Мішель Вільямс.

2 вересня 2016,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився трейлер драми «Деякі жінки», чия прем'єра відбулася в цьому році на кінофестивалі «Санденс». Вона розповідає про трьох жінок, що живуть в маленькому містечку, де їхнї життя перетинаються. Головних героїнь тут втілюють Крістен Стюарт, Мішель Вільямс і Лора Дерн.