Квасі СонгуіKwasi Songui

50%
0
50%
0

Фільмографія

Dreamland (2020) ... Red
Операція «Колібрі» (2018) ... Ray
Broken Trust (2018) ... Kenneth
The Detectives (2018) ... Harold Pells
Жага смерті (2017) ... Police Reception
Жирним шрифтом (2017) ... Roy
L'Imposteur (2016) ... Roméo
Дев'ять життів (2016) ... EMT #2
Dear Mr. President (2016) ... Black Officer
Real Detective (2016) ... The Pastor
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...