Григорий Боковенко

50%
0
50%
0

Фільмографія

Кріпосна (2018) ... дед Юхим
December tale or S.Mykolay's Adventures (2018) ... актор
Пригоди S Миколая (2018) ... Николай
Стоматолог (2018) ... актор
Коли мене полюбиш ти (2017) ... Геннадий Михайлович Колосов, дед Ани
Фродо (2013) ... дядя Матвей
Смерть шпигунам. Прихований ворог (2012) ... Сливко
Мрії з пластиліну (2012) ... актор
Острів непотрібних людей (2011) ... участковый
Білі троянди надії (2011) ... актор
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...