Новини серіалів, в яких згадується Енн Гетевей

24 березня 2022,  21:07 | Новини серіалів

Представляємо підбірку свіжих трейлерів очікуваних серіалів, серед яких трейлер до науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», що буде спін-оффом франшизи «Зоряні війни», а також трейлери до супергеройських серіалів «Місячний лицар», «Місс Марвел» та «Хлопаки».

Читати далі...
29 квітня 2020,  19:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий крутий фан-арт майбутнього супергеройського серіалу від Disney+ «Жінка-Халк» представляє в ролі кузини Брюса Беннера зірку серіалу «Блиск» Елісон Брі. І сама актриса в захваті від такої ідеї.

Читати далі...
13 вересня 2019,  20:07 | Новини серіалів

Закохуємося разом з Енн Гетевей, Софією Бутеллою, Тіною Фей, Девом Пателем, Енді Гарсіа та Ендрю Скоттом в новій романтичній антології «Modern Love».

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання»), над яким працює режисер відомих мелодрам «Одного разу» й «Почати знову» Джон Карні, покаже 8 реальних романтичних історій, які трапилися в Нью-Йорку: від перших знайомств до спроб подружжя повернути у свої стосунки згаслий вогник.

Влаштувати собі романтичний вечір в компанії улюблених акторів та міста, що ніколи не спить, ви зможете 18 жовтня, коли весь серіал стане доступний до перегляду на стримінговому сервісі Prime Video.

1 серпня 2019,  22:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кохання знайде свою правду. Американський стримінговий сервіс Amazon опублікував в мережі зворушливий тизер-трейлер своєї майбутньої романтичної антології «Modern Love» від режисера фільмів «Одного разу» й «Почати спочатку» Джона Карні.

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання») покаже 8 реальних романтичних історій, які відбулися в Нью-Йорку.

Героїв цих різних історій кохання зіграють такі відомі актори і актриси, як Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей, Кетрін Кінер, Джон Слеттері, Дев Патель, Гарі Карр, Олівія Кук та Ендрю Скотт.

Всі серії серіалу «Modern Love» стануть доступні для перегляду 18 жовтня.