Новини, в яких згадується Генрі Голдінг

5 лютого 2024,  22:16 | Новини фільмів

Культовий британський режисер Гай Річі продовжує знімати кіно і випускати його в рекордні терміни. Вже скоро ми зможемо побачити його пригодницьку стрічку «Міністерство неджентльменської війни» за участю голлівудського актора Генрі Кавілла, відомого за ролями Супермена і Відьмака.

Читати далі...
31 березня 2023,  21:04 | Кастінг

Каст наступної стрічки Гая Річі, що називається «Міністерство неджентльменської війни», очолив Генрі Кавілл, він же Супермен та відьмак Ґеральт з Рівії. Вони вже працювали разом над фільмом «Агенти U.N.C.L.E.», що вийшов у 2015 році.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Переконання» (2022)
Смілива адаптація роману Джейн Остін з харизматичною Дакотою Джонсон
24 серпня 2022,  19:29 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Голлівудські сценаристи давно знають, що коли потрібен ідеальний сюжет для розумної романтичної комедії, яка підкорить навіть найвибагливіших глядачів, то потрібно звертатися до Джейн Остін. Її твори вже екранізували багато разів і будуть екранізувати на новий лад, певно, доти, доки існуватиме кінематограф, проте це вперше, коли за адаптацію роману Остін взялася стримінгова платформа Netflix. Щоб не випускати соту версію «Гордості і упередження», вони вирішили перенести на екран трошки менш відомий роман «Переконання» (проте не менш чарівний), і на головну роль у ньому покликали Дакоту Джонсон, яка останні роки активно знімається у різножанрових фільмах, щоб назавжди залишити образ Анастейші з «П’ятдесяти відтінків сірого» у минулому (і, варто відмітити, у неї це чудово виходить).

Читати далі...
17 червня 2022,  17:25 | Новини фільмів

На всіх шанувальників і шанувальниць легендарної письменниці Джейн Остін цього літа чекає приємний сюрприз нова екранізація роману «Переконання» («Доводи розуму») від платформи Netflix, де головну роль виконає акторка Дакота Джонсон.

Читати далі...
22 квітня 2022,  14:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася першими кадрами своєї майбутньої адаптації знаменитого роману Джейн Остін «Доводи розуму» («Переконання»), головну роль в якій виконує зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Читати далі...
18 серпня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишні чоловік та дружина Бред Пітт і Дженніфер Еністон, які були одружені з 2000 по 2005 рік, погодилися взяти участь в телевізійному проекті, що буде збирати кошти на боротьбу з коронавірусом.

Читати далі...
7 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій день народження, який був 5 лютого, актор Генрі Голдінг поділився першим поглядом на свого персонажа з фільму «Snake Eyes», який буде спін-оффом екшен-франшизи «G.I. Joe: Атака кобри».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джентльмени»
Нова класика від Гая Річі
25 січня 2020,  03:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви з'явилися на світ в минулому році, то для вас Гай Річі – це режисер популярного діснеївського рімейку «Аладдін» з синім Віллом Смітом, але якщо ви все-таки топчете цю землю хоча б чверть століття, то напевно знаєте, що Річі прийшов до слави завдяки брутальним і одночасно смішним фільмам про бандитів «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», заснувавши наприкінці 90-х свій власний кримінальний піджанр. Потім у нього були різні експерименти, включаючи хитовую дилогію «Шерлок Холмс» з Робертом Дауні мол., сучасну адаптацію легенди про короля Артура і того ж «Аладдіна», але Річі нарешті відчув спрагу крові і повернувся до свого коронного жанру. Так що зустрічайте його «Джентльменів»!

Читати далі...
5 січня 2020,  12:46 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк записала миле відео на честь виходу романтичної комедії «Щасливого Різдва» на великі екрани, яке ви можете побачити нижче.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Щасливого Різдва»
Передноворічна терапія з чарівною Емілією Кларк
26 грудня 2019,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей божевільний передсвятковий ритм великого міста... Ми всі кудись біжимо, дивлячись собі під ноги, поспішаємо на роботу, потім з роботи в магазин, потім нарешті додому, де падаємо від втоми, а завтра все починається заново. Тим часом бульвари, проспекти, маленькі кафе і великі ресторани вбираються в миготливі вогні, але ми все одно дивимося під ноги і забуваємо озирнутися і подивитися вгору, щоб помітити всю цю красу. Такою була і Кейт, поки не зустріла Тома.

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
25 листопада 2019,  02:35 | Новини фільмів

В романтичній комедії «Щасливого Різдва» Емілія Кларк втілює дівчину, яка пережила важку хворобу, але все одно навідріз відмовляється вести здоровий образ, що дуже турбує її екранну маму Емму Томпсон.

Читати далі...
11 листопада 2019,  19:37 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова епічна кінострічка Роланда Еммеріха «Мідвей» із зірковим кастом, що розповідає про Другу світову війну, дебютувала на 1-му місці в американському прокаті. Кого їй вдалося обійти у свої прем'єрні вихідні?

Читати далі...
4 листопада 2019,  13:37 | Новини фільмів

Героїня Емілії Кларк ділиться своїми грандіозними мріями, поїдаючи шкідливий бургер, в новому фрагменті романтичної комедії Пола Фіга «Щасливого Різдва».

Читати далі...