Новини, в яких згадується Хью Лорі

3 листопада 2022,  19:30 | Новини фільмів

Український трейлер сімейного мультфільму «Дивовижний Моріс», який в оригіналі озвучує зірковий каст за участю акторів «Гри престолів» та «Доктора Хауса», підтверджує, що незабаром ми зможемо його подивитися на великому екрані.

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
4 грудня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський мультфільм «The Amazing Maurice» обзавівся зірковим кастом. Його персонажі заговорять голосами зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк та зірки хітової медичної драми «Доктор Хаус» Г'ю Лорі.

Читати далі...
6 жовтня 2020,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому володар трьох статуеток премії «Золотий глобус» Г'ю Лорі вже грав американського сенатора в серіалі «Віце-президент», а в новому міні-серіалі від BBC «Roadkill» він втілює політика у рідній Великій Британії.

Читати далі...
30 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда» лауреатка премії «Оскар» Тільда ​​Свінтон виконає роль ексцентричної Бетсі Тротвуд. І вона не в захваті від віслюків.

Читати далі...
19 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер очікуваної комедії «Історія Девіда Копперфілда» з номінантом на премію «Оскар» Девом Пателем у головній ролі повідомляє, що його прем'єра в Україні відбудеться 8 жовтня.

Читати далі...
21 березня 2020,  19:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що спільного у доктора Хауса і нового персонажа Г'ю Лорі з науково-фантастичного серіалу «Авеню 5»? Ні, не тільки обличчя, а й, на жаль, залежність від наркотиків, як показує новий фрагмент.

Читати далі...
16 березня 2020,  21:49 | Новини серіалів

Поки коронавірус відправив нас на карантин, пропонуємо подорожувати не виходячи з дому за допомогою нового науково-фантастичного серіалу від каналу HBO «Авеню 5» за участю Г'ю Лорі і Джоша Гада.

Події серіалу «Авеню 5» розвиваються в майбутньому, де людство освоїло технології підкорення космосу і може дозволити собі вирушити в розкішний космічний круїз. Саме його і просуває в промо-ролику мільярдер Герман Джадд (Гад), власник агенції космічного туризму. Він розповідає про те, як він побудував свою компанію та як буде виглядати його новий космічний корабель для розкішного відпочинку в космосі «Авеню 5», і представляє капітана цього корабля, відважного Раяна Кларка (Лорі).

Дебютний сезон ситкому «Авеню 5» завершився вчора, так що ви вже можете подивитися його на офіційних стримінгових платформах онлайн. Серіал вже продовжено на 2 сезон, чия прем'єра очікується в 2021 році.

14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

9 грудня 2019,  19:15 | Новини серіалів

Щоб підняти нам настрій у цей зимовий понеділок, телеканал HBO представив офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Avenue 5», який обіцяє бути смішною комедією в космосі.

Комедійний серіал від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі покаже зірку «Доктора Хауса» Г'ю Лорі в образі капітана космічного корабля Avenue 5 Раяна Кларка. На його кораблі трапляється одна надзвичайна ситуація, яка сіє паніку між пасажирами, а потім ще одна і ще одна, і Кларк щосили намагається зберегти контроль в цьому наростаючому божевіллі.

Відправитися в космос з Хаусом буде можливо вже на початку наступного року прем'єра серіалу «Avenue 5» відбудеться 19 січня.

20 листопада 2019,  14:46 | Новини серіалів

Канал HBO опублікував в Інтернеті тизер-трейлер своєї науково-фантастичної комедії «Avenue 5», головну роль в якій виконує зірка серіалів «Доктор Хаус» та «Нічний адміністратор» Г'ю Лорі.

Серіал «Avenue 5», творцем якого виступає номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі, обіцяє «відпустку, про яку ви і не сміли мріяти». Він буде слідувати за капітаном космічного корабля Avenue 5 Раяном Кларком (Лорі), який намагається знайти спільну мову з колегами та клієнтами в індустрії космічного туризму. І ця задача ускладнюється тим, що на його кораблі постійно трапляються різні надзвичайні події.

Компанію Лорі в цій пригоді складуть Сьюзі Накамура, Ребекка Фронт, Зак Вудс і Джош Гад. Прем'єра «Avenue 5» очікується в січні 2020 року.

7 жовтня 2019,  18:33 | Новини фільмів

Перший трейлер фільму Армандо Іаннуччі «Особиста історія Девіда Копперфілда» показує, що нас чекає божевільна і весела адаптація класики.

«Особиста історія Девіда Копперфілда» ґрунтується на знаменитому романі британського письменника Чарльза Діккенса і слідує за життям та пригодами доброго серцем Девіда Копперфілда (номінант на премію «Оскар» Дев Патель), якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він зустрічає безліч чудових персонажів в вікторіанській Англії у втіленні Г'ю Лорі, Тільди Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітера Капальді, Бенедикта Вонга та Бена Вішоу.

Цієї осені екранізація роману Діккенса була представлена на кінофестивалях в Торонто та Лондоні, а на великі екрани вона вийде в січні 2020 року.

29 вересня 2018,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures приготувала свою екранізацію пригод знаменитого дуету детективів «Холмс і Ватсон», яка є комедійної адаптацією творів Артура Конана Дойла.

«Зведені брати» Вілл Феррелл і Джон К. Райлі возз'єднуються, щоб зіграти найвеличнішого в світі детектива-консультанта Шерлока Холмса та його вірного біографа доктора Джона Ватсона. На цей раз їм належить врятувати життя королеви Вікторії (Пем Ферріс). Якщо, звичайно, вони самі не стануть причиною її смерті.

Підступного лиходія професора Моріарті в цій історії грає зірка «Гаррі Поттера» Рейф Файнс, а Майкрофта Холмса — зірка «Доктора Хауса» Г'ю Лорі. Компанію їм складуть Ребекка Голл (доктор Грейс Харт) і Келлі Макдоналд (місіс Хадсон).

У світовий прокат фільм Етана Коена вийде у листопаді.