Оновлення, в яких згадується Джеймс Франко

24 липня 2018,  15:51 | Оновлення

З'явився український трейлер науково-фантастичного бойовика «Рідня» від Джонатана Бейкера та Джоша Бейкера з Джеймсом Франко, Майлс Труітт та Зоі Кравіц у головних ролях.

У центрі сюжету фільму опиняється звичайний школяр (Майлс Труітт), який випадково знаходить потужню інопланетну зброю. Незабаром за зброєю починають полювати інопланетяни, спецслужби та злочинне угруповання на чолі з кримінальним авторитетом, якому сильно заборгував брат головного героя (Джек Рейнор).

Українська прем'єра фільму «Рідня» відбудеться 13 вересня.

7 грудня 2017,  20:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко повертається в якості ведучого популярного скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Раніше актор і режисер, який зараз просуває свій байопік «Горе-творець», був ведучим «Суботнім вечором в прямому ефірі» 3 рази, так що відчуває себе дуже впевнено в промо-ролику свого 4 виступу. Відео показує, як він приходить на ковзанку в Нью-Йорку зі своїми ковзанами і з поглядом професійного фігуриста... але як тільки актор стає на каток, його удавану крутість як рукою знімає.

Випуск з Франко, музичним гостем якого стане співачка SZA, вийде 9 грудня.

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

3 вересня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму жахів «Сховище» з Джеймсом Франко:

Сестри Лі та Ві Діллон хочуть за всяку ціну врятувати свого брата Майкла від загрози смерті. Вони організовують пограбування банку, щоб у максимально швидкий термін отримати максимум грошей. Але вони вибрали невдалий банк, адже в сейфі виявилося дуже мало грошей. Один із працівників Ед Маас радить спуститися вниз, адже там справжні багатства у сховищі. Але грабіжники навіть не здогадуються, які таємниці зберігає цей банк. Сховище всередині тримає під замком жахливих монстрів і привиди. Їх не можна звільняти, але це відбувається. Тепер сестри Діллон повинні вибрати – боротися з цими жахами або здатися в руки поліції.

В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися з 21 вересня.

8 серпня 2017,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У серіалі «Двійка», чиї події відбуваються в Нью-Йорку в 1970 роках, оскарівський номінант Джеймс Франко грає двох братів — Френкі та Вінсента Мартіно. Новий трейлер показує, як один з них заборгував небезпечним людям велику суму, і другий поспішає йому на допомогу, роблячи мафії вигідну пропозицію; а незалежна повія Ейллін «Цукерка» Мерелл у втіленні також номінантки на «Оскар» Меггі Джилленхол стає піонером порноіндустрії.

Прем'єра «Двійки» від творця «Прослушки» Девіда Саймона відбудеться 10 вересня на каналі HBO.

27 липня 2017,  15:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер горор-трилеру «Сховище» з вусатим Джеймсом Франко в головній ролі. Франко втілює банківського службовця, на чий банк нападає банда грабіжників під проводом двох сестер у виконанні зірки «Помаранчевий — хіт сезону» Терін Меннінг та Франчески Іствуд з «Герої: Відродження». Вони хочуть зірвати великий куш, але в старому сховищі, яке знаходиться під банком, на них чекає щось жахливе...

Режисером кінокартини є сценарист «Сигналу» Ден Буш.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.

16 липня 2017,  20:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер свого нового драматичного серіалу «Двійка» з Джеймсом Франко та Меггі Джилленхол. Він розповість про життя в Нью-Йорку в 1970-80 роках, коли порнографія і проституція були широко поширені на Манхеттені.

Прем'єра серіалу від творців «Прослушки» відбудеться 10 вересня.

10 липня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер пригодницько-фентезійного екшену «Війна за планету мавп» присвячений усій трилогії і показує, з чого починалася історія Цезаря (Енді Серкіс) в 2011 році і як він з милої маленької мавпочки Джеймса Франко перетворився в лідера свого виду, який бореться за виживання з вороже налаштованою армією людей. Так що напередодні виходу заключної частини на великі екрани саме час переглянути «Повстання планети мавп» і «Світанок планети мавп».

Українська прем'єра фільму Метта Рівза відбудеться 13 липня. Квитки на сеанси ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

1 червня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий драматичний серіал каналу HBO «Двійка» відправить глядача в безладний світ порно-індустрії 1970-80х років, що процвітає в самому серці Манхеттена, поки поява СНІДу, поширення наркотиків та оновлення ринку нерухомості не поклали край цьому божевіллю. Головну роль в серіалі виконує оскарівський номінант і володар «Золотого глобуса» Джеймс Франко.

Прем'єра 1 сезону «Двійки», якою займається творець «Прослушки» Девід Саймон, відбудеться 10 вересня.

23 лютого 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда космічного корабля «Заповіт», який відправляється в науково-фантастичному хоррорі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» на далеку колоніальну планету, чекає в першому фрагменті фільму, коли їх захворівший капітан у втіленні Джеймса Франко йде спати, й влаштовує веселу вечірку, не підозрюючи, що вона буде для багатьох з них останньою.

Разом з Франко тут можна побачити Кетрін Вотерстон, Майкла Фассбендера, Біллі Крудапа, Денні МакБрайда та Кармен Еджого.

11 січня 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки святкової комедії «Чому він?» Джеймс Франко і Брайан Кренстон замість нудного закулісного інтерв'ю вирішили зіграти в гру «Це або те», де вони вибирали між Людиною-павуком та Зеленим гоблином, Сансою та Арьєю Старк, чи варто просити благословення на шлюб у батька дівчини чи ця традиція залишилася в минулому і чи матюкатися при батьках або ж краще тримати себе в руках.

Другий український трейлер комедії, яка виходить в українських кінотеатрах вже завтра, дивіться тут.

21 листопада 2016,  15:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо другий український трейлер комедії «Чому він?» із Брайаном Кренстоном і Джеймсом Франко, який вийде в кінотеатрах з 12 січня 2017.

16 листопада 2016,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер без цензури комедії «Чому він?», в якому родина героїні Зої Дойч на чолі з суворим батьком у втіленні Брайана Кренстона ніяк не піддається чарам її нового хлопця — багатого, але незграбного Джеймса Франко.

Український трейлер кінокартини, яка вийде в український прокат у середині січня 2017 року, дивимося тут.