Новини, в яких згадується Ріанна

19 жовтня 2018,  19:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса і модель Емілі Ратаковскі поділилася в Instagram літнім відео, де вона разом з подругою запалює на яхті в сонячний день під пісню Ріанни «Consideration».

На відео зірка «Загубленої» показує свої запальні танцювальні рухи в роздільному купальнику свого персонального бренду Inamorataswim, який вона активно просуває в соцмережах. Відео було записано під час відпустки актриси на грецькому острові Міконос, який вони з подругою відвідали влітку, а поділилася вона їм зараз на честь дня народження цієї подруги, яка також танцює на відео в купальнику від Inamorataswim.

За 12 годин це коротке відео набрало в Instagram 2,8 мільйона переглядів, так що воно вже може скласти конкуренцію її попереднім відео, де модель запалювала в купальнику під «Woolly Bully» і танцювала сидячи в червоній міні-сукні.

В майбутньому Ратаковскі можна буде побачити в трилері «Ласкаво просимо додому», де компанію їй складе зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол.

16 червня 2018,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена» відома співачка Ріанна виконує роль талановитої хакерки Дев'ятки.

Злочинниця Деббі Оушен (Сандра Буллок) ретельно планувала своє наступне пограбування протягом 5 років, 8 місяців і 12 днів, і щоб його здійснити, їй потрібно ще 7 жінок-професіоналок в своїй області. Хакерка Дев'ятка у втіленні Ріанни якраз одна з таких, оскільки вона займається зломом мереж і вдень, і вночі.

Читайте нашу рецензію на фільм «Вісім подруг Оушена», який вийшов в український прокат 14 червня.

Рецензія на фільм «Вісім подруг Оушена»
Сандра Буллок і її банда мрії
12 червня 2018,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У деяких сім'ях ремесло передається у спадок. І сім'я Оушенів – одна з таких. Тільки вони не потомствені взуттярі, доктора або актори, а злочинці і аферисти. Денні Оушен прославився завдяки трьом найбільшим пограбуванням в історії кіно, і тепер настав час його сестри Деббі, яка щойно вийшла з в'язниці. П'ять років, вісім місяців і дванадцять днів вона виношувала за ґратами дуже прибутковий план помсти і готова втілити його в життя. На що здатна ця вийшовша з тіні представниця відомого сімейства, і покаже її персональний спін-офф «Вісім подруг Оушена».

Читати далі...
29 травня 2018,  15:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вісім умілих злочинниць об'єднуються заради 150 мільйонів доларів в фінальному трейлері кінокартини «Вісім подруг Оушена».

Вийшовши з в'язниці, талановита злочинниця Деббі Оушен (Сандра Буллок), сестра відомого афериста Денні Оушена (Джордж Клуні), вирішує провернути найбільше пограбування в своєму житті. Разом зі своєю партнеркою по злочинам Лу Міллер (Кейт Бланшетт) Деббі збирає команду професіоналів, куди входять дизайнер Роуз (Хелена Бонем Картер), продавець краденого Таммі (Сара Полсон), хакер Дев'ятка (Ріанна), ювелір Аміта (Мінді Кейлінг) та вулична кишенькова злодійка Констанс (Аквафіна), і відправляється на полювання за діамантовим кольє, яке відома актриса Дафна Крюгер (Енн Гетевей) одягне на щорічний бал Met Gala.

Раніше в цьому місяці були представлені персональні постери з цією злочинною вісімкою героїнь фільму Гері Росса.

Дивіться другий український трейлер «Вісім подруг Оушена». У кіно з 21 червня.

16 травня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Восьмерка новых персональных постеров криминальной комедии «Восемь подруг Оушена» представляет ее преступных героинь.

Читати далі...
12 квітня 2018,  22:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві години тому студія Warner Bros. представила новий трейлер кримінальної комедії Гері Росса «Вісім подруг Оушена», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

Талановитій злочинниці Деббі Оушен (Сандра Буллок) знадобилося 5 років, 8 місяців і 12 днів, щоб розробити план найбільшого пограбування в своєму житті. Щоб викрасти з шиї відомої актриси Дафни Крюгер (Енн Гетевей) діамантове кольє вартістю в 150 мільйонів доларів, Деббі разом з партнеркою Лу Міллер (Кейт Бланшетт) збирає круту команду професіоналів: ювеліра Аміту (Мінді Кейлінг), вуличну кишенькову злодійку Констанс (Аквафіна), продавця краденого Таммі (Сара Полсон), хакера Дев'ятку (Ріанна) і дизайнера Роуз (Хелена Бонем Картер). Чи зможуть вони провернути пограбування століття у всіх на виду під час щорічного Met Gala?

В українські кінотеатри «Вісім подруг Оушена» прибудуть 21 червня.

19 грудня 2017,  14:59 | Новини фільмів

Поспішаємо поділитися першим українським трейлером кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», яка стартує в кінотеатрах України з 21 червня 2018.

Щойно вийшовши з в’язниці, сестра Денні Оушена Деббі збирає команду для викрадення найдорожчого у світі кольє прямісінько з шиї підступної Дафни Крюгер. Це має статись під час щорічного балу Музею мистецтва Метрополітан.

Головну героїню втілює Сандра Буллок, а її спільницями стануть Кейт Бланшетт, Енн Гетевей, Хелена Бонем Картер, Сара Полсон, Ріанна, Мінді Кейлінг і Аквафіна.

7 серпня 2017,  21:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» присвячена Ріанні, яка втілює у фільмі іншопланетянку Бабблс. Відео показує багато нових моментів з цією героїнею, яка виступає в кабаре і змінює свою зовнішність в одну мить, а також розкриває звичайний вигляд Бабблс, створений за допомогою технології захоплення руху та комп'ютерної графіки.

Про те, як Ріанна отримала цю роль, і про її враження від роботи з культовим режисером Люком Бессоном читайте тут. У «Валеріані» її можна буде побачити з 10 серпня.

18 липня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує кілька смішних моментів за участю Дейна ДеХаана і Кари Делевінь, які втілюють міжгалактичних агентів Валеріана і Лорелін. Також під завзяті акорди тут з'являються Ріанна, Ітан Гоук та багато милих й небезпечних іншопланетян.

В українські кінотеатри фільм Люка Бессона прибуде 10 серпня. Фінальний український трейлер дивіться тут.

5 липня 2017,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рианна рассказала о своей героине из «Валериана и города тысячи планет» и о том, как попала в фильм Люка Бессона.

Читати далі...
3 червня 2017,  21:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

За полтора месяца до выхода научной фантастики «Валериан и город тысячи планет» его каст добавил в свои ряды звезду «Стражей Галактики 2» Элизабет Дебики.

Читати далі...
15 травня 2017,  15:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На шоу «Битва фонограм», де зірки виступають під фонограми різних хітів, Том Холланд випало показати свій артистичний й танцювальний таланти під пісню Ріанни «Umbrella», і його заводний номер підкорив не тільки глядачів, а і його колегу по фільму «Людина-павук: Повернення додому» Зендею Коулман.

Побачити акторів в їх супергеройському екшені на великому екрані буде можливо з 6 липня.

9 квітня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український трейлер наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет», яку зняв Люк Бессон. Її події відбуваються в 2700 році, де пара агентів Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь) подорожують по різних планетах, розкриваючи злочини, а тепер повинні врятувати тисячу світів від знищення.

Українська прем'єра кінокартини за участю Ріанни та Клайва Оуена відбудеться 20 липня.