Тай ШеріданTye Sheridan

Тай Шерідан / Tye Sheridan
Народився 11 листопада 1996; Елкхарт, Техас, США
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тая Шерідана

Холодний розрахунок (2021) ... Cirk
Покоління Вояджер (2021) ... Christopher
Нічний портьє (2020) ... Bart Bromley
Wireless (2020) ... актор
Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... Scott Summers / Cyclops
Ворон: Легенда (2018) ... Turtle
Гора (2018) ... Andy
Ernie & Tye's Excellent Adventure (2018) ... Self
Game Changer: Cracking the Code (2018) ... Self
The '80s: You're the Inspiration (2018) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тая Шерідана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тая Шерідана

Написати коментар...
Написати коментар...
*}