Тай ШеріданTye Sheridan

Тай Шерідан / Tye Sheridan
Народився 11 листопада 1996; Елкхарт, Техас, США
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тая Шерідана

Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... Scott Summers / Cyclops
Ворон: Легенда (2018) ... Turtle
Гора (2018) ... Andy
Дедпул 2 (2018) ... Cyclops
Хто у п'ятницю народився (2018) ... Richie
Першому гравцю приготуватися (2018) ... Parzival / Wade
Будь-яке літо закінчиться (2017) ... Conrad Stevens
Жовті птахи (2017) ... Daniel Murphy
Люди Ікс: Апокаліпсис (2016) ... Scott Summers / Cyclops
Обхід (2016) ... Harper

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тая Шерідана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тая Шерідана

Написати коментар...
Написати коментар...