Тай ШеріданTye Sheridan

Тай Шерідан / Tye Sheridan
Народився 11 листопада 1996; Елкхарт, Техас, США
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тая Шерідана

Покоління Вояджер (2021) ... Christopher
Нічний портьє (2020) ... Bart Bromley
Wireless (2020) ... актор
Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... Scott Summers / Cyclops
Ворон: Легенда (2018) ... Turtle
Гора (2018) ... Andy
Ernie & Tye's Excellent Adventure (2018) ... Self
Game Changer: Cracking the Code (2018) ... Self
The '80s: You're the Inspiration (2018) ... Self
Дедпул 2 (2018) ... Cyclops

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тая Шерідана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тая Шерідана

Написати коментар...
Написати коментар...