Рецензії, в яких згадується Ідріс Ельба

Рецензія на фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»
Фантастична Харлі Квінн та банда суперлиходіїв за версією Джеймса Ганна
5 серпня 2021,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У серпні 2016 року у великі екрани вийшов супергеройський блокбастер Девіда Ейра «Загін самогубців», який представив світу команду суперлиходіїв з коміксів DC, що змушені об'єднатися і відправитися у самовбивчу місію з порятунку світу (і потім отримати мінус 10 років від свого тюремного терміну), або урядова шишка Аманда Воллер буквально підірве їхні голови. І хоча – завдяки запаморочливій суперлиходійці Харлі Квінн – «Загін» здійснив вибух в популярній культурі, глядачі і критики прийняли його зі змішаними почуттями. Але студія Warner Bros. не втрачає надії (нам би всім її оптимізм) одного разу перетворити свою супергеройську франшизу DC на гідного конкурента для Marvel, і тому для другого «Загону самогубців» навіть найняла марвелівського режисера Джеймса Ганна, який зняв культові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2». Йому дали «повну свободу дій» (це офіційна версія студії і Ганна) і навіть дозволили зняти фільм з рейтингом 18+, як «Дедпул». Чи вдалося йому вдихнути життя в самовбивчу франшизу DC?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу»
Як Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем світ рятували
1 серпня 2019,  03:06 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому дует непримиренних ворогів у виконанні Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема практично врятував «Форсаж 8» і настільки підкорив глядачів, що незабаром ця парочка отримала свій власний фільм. Без Віна Дизеля та Мішель Родрігес, але під прапором франшизи «Форсаж». Тепер Люк Гоббс і Декард Шоу відправляються в своє сольне плавання по всьому світу, щоб врятувати людство від вірусу, який може знищити мільярди життів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Гра Моллі»
Империя покера Джессики Честейн
3 лютого 2018,  00:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому нагородному сезоні Голлівуд представив два іменних байопіка про неординарних та амбітних жінок: «Гра Моллі» і «Я, Тоня». І першим з них в український прокат виходить фільм про колишню професійну лижницю і творця покерной імперії Моллі Блум, який отримав номінацію на «Оскар». Чим же американських кіноакадеміків підкорила ця бізнесвумен, яка створила найексклюзивнішу гру в покер, збирала за одним столом найбагатших і знаменитих людей?

Читати далі...