Вільям ФіхтнерWilliam Fichtner

Вільям Фіхтнер / William Fichtner
Повне ім'я: William Edward Fichtner
Народився 27 листопада 1956
Зріст: 184 см
75%
6
25%
2

Фільмографія Вільяма Фіхтнера

Armed (2018) ... Richard
З.К. (2018) ... Danvers
Трафік (2018) ... Carl Waynewright
У пошуках Стіва Маккуїна (2018) ... Enzo Rotella
12 Сильних (2018) ... Colonel Mulholland
Cold Brook (2018) ... Ted Markham, режисер, продюсер, сценарист
All the Devil's Men (2018) ... Brennan

Біографія Вільяма Фіхтнера

Вільям Едвард "Білл" Фіхтнер (народився 27 листопада 1956 року в Іст-Медоу, штат Нью-Йорк), американський актор. У титрах його називають то Вільямом, то Біллом, але це та сама людина.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Вільяма Фіхтнера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Вільяма Фіхтнера

1993

27 січня 2008, 17:22

Думаю, что роль Махоуни в "Побеге из тюрьмы" ему подошла, и сыграл он её очень хорошо.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...