Девід ДуховниDavid Duchovny

Девід Духовни / David Duchovny
Повне ім'я: David William Duchovny
Народився 7 серпня 1960; Нью-Йорк, США
Зріст: 184 см
88%
7
12%
1

Фільмографія Девіда Духовни

Твін Пікс (2017) ... Denise Bryson
Все на краще (2016) ... David Duchovny
Водолій (2015) ... Sam Hodiak, режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Louder Than Words (2013) ... John Fareri
Phantom: Facing the Apocalypse -Making Phantom (2013) ... актор
Phantom (2012) ... Bruni
Козы (2012) ... Goat Man
Сімейка Джонсів (2010) ... Steve Jones

Біографія Девіда Духовни

Девід Духовни або Духовний (англ. David William Duchovny; р. 7 серпня 1960) - популярний американський актор, виконавець ролі агента Фокса Малдера в серіалі «Секретні матеріали».

Відео з участю Девіда Духовни

Обговорення на форумі

Одежда Хэнка Муди
Посл.: SpaceMonkey, 5 років тому

9475 

Обговорення Девіда Духовни

Эльвира Кучеренко

17 вересня 2013, 00:57

Оч классный!!!Давно его люблю )))
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...