Шейн СалерноShane Salerno

Шейн Салерно / Shane Salerno
Народився Мемфіс, Теннессі, США
50%
0
50%
0

Фільмографія Шейна Салерно

Аватар 5 (2028) ... сценарист
Аватар 4 (2026) ... сценарист
Аватар 3 (2024) ... сценарист
Аватар 2 (2022) ... сценарист
Правило Комі (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Селінджер (2013) ... режисер, продюсер
Дикуни (2012) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв (2010) ... продюсер (продюсер-консультант)
Зображення Шейна Салерно

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Шейна Салерно. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Шейна Салерно

Написати коментар...
Написати коментар...