Такеши КітаноTakeshi Kitano

Такеши Кітано / Takeshi Kitano
Псевдонім: Take-chan
Народився 18 січня 1947
Зріст: 165 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Такеши Кітано

Idaten: Tokyo Olympics Story (2019) ... Kokontei Shinsho V
Аналог (2018) ... актор, режисер, сценарист (роман)
Останнє свавілля (2017) ... Otomo, режисер, сценарист, монтажер
Hagoku (2017) ... Urata
Привид у броні (2017) ... Aramaki

Біографія Такеши Кітано

Говорячи сьогодні про роль і культурологічне значення азіатського кінематографа в сучасному кінопроцесі не можна обійти стороною фігуру одного із впливовіших й авторитетних режисерів Японії – Такєши Кітано. 1997 рік є крапкою відліку азіатської «атаки» на всі міжнародні кінофестивалі світу, починаючи від Торонто й закінчуючи Брюсселем. Саме цього року «Феєрверк», мало відомого в той час широкій публіці, Такєши Кітано одержує вищі нагороди в Каннах і Венеції.

Відео з участю Такеши Кітано

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Такеши Кітано. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Такеши Кітано

Написати коментар...
Написати коментар...