Кліфф КертісCliff Curtis

Кліфф Кертіс / Cliff Curtis
Народився 27 липня 1968
Зріст: 184 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Аватар 5 (2025) ... Tonowari
Аватар 4 (2024) ... Tonowari
Аватар 3 (2021) ... Tonowari
Аватар 2 (2020) ... Tonowari
Форсаж: Гоббс та Шоу (2019) ... актор
Мег (2018) ... Mac
Merata: How Mum Decolonised the Screen (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Воскресіння (2016) ... Yeshua
Бійтеся ходячих мерців (2015) ... Travis Manawa
Останні лицарі (2014) ... Lt. Cortez

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...