Девід ФранкельDavid Frankel

Девід Франкель / David Frankel
Народився 3 квітня 1959
50%
0
50%
0

Фільмографія

Ранкове шоу (2019) ... режисер
Маніфест (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
A Modern Fable: Discovering Collateral Beauty (2017) ... актор
Two Similar Strangers (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Прихована краса (2016) ... режисер
OneRepublic: Let's Hurt Tonight (2016) ... режисер
Chronically Metropolitan (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мрії здійснюються! (2013) ... режисер
The Short Game (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...