Чарльз ДенсCharles Dance

Чарльз Денс / Charles Dance
Народився 10 жовтня 1946; Реддіч, Вустершир, Англія, Великобританія
Зріст: 191 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Чарльза Денса

Кінгс Мен (2021) ... General Kitchener
Манк (2020) ... актор
The Singapore Grip (2020) ... Mr. Webb
Таємниця печатки дракона (2019) ... лорд Дадли
Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... Alan Jonah
Вдова (2019) ... Martin Benson
Маленька барабанщиця (2018) ... Commander Picton
З Новим роком, Колін Бёстед (2018) ... Bertie
Агент Джонні Інгліш: Нова місія (2018) ... Agent Seven
Love of Words (2018) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чарльза Денса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чарльза Денса

Написати коментар...
Написати коментар...