Фільмографія Двейна Джонсона

Фільмографія: Актор, Продюсер
Red Notice (2020)
Джуманджі: Поклик джунглів 2 (2019)
Untitled Jumanji: Welcome to the Jungle Sequel
Шазам! (2019)
Shazam!
исполнительный продюсер
Finding Justice (2019)
исполнительный продюсер
Боротьба з моєю родиною (2019)
Fighting with My Family
исполнительный продюсер
Хмарочос (2018)
Skyscraper
продюсер
Ремпейдж (2018)
Rampage
исполнительный продюсер
Reality Quest (2017)
исполнительный продюсер
Джуманджі: Поклик джунглів (2017)
Jumanji: Welcome to the Jungle
исполнительный продюсер
Лінія життя (2017)
Lifeline
исполнительный продюсер
Bro/Science/Life: The Series (2017)
исполнительный продюсер
Рятувальники Малібу (2017)
Baywatch
исполнительный продюсер
Останній шанс зі Скелею Джонсоном (2017)
Rock and a Hard Place
исполнительный продюсер
Футболісти (2015)
Ballers
исполнительный продюсер
Герой (2013)
The Hero
исполнительный продюсер
Стукач (2012)
Snitch
Подорож 2: Таємничий острів (2012)
Journey 2: The Mysterious Island
сопродюсер
Мечты гонщика (2009)
Racing Dreams
исполнительный продюсер
The King ()
Великий переполох у маленькому Китаї ()
Big Trouble in Little China
продюсер
Son of Shaolin ()
Розлом Сан-Андреас 2 ()
San Andreas 2
исполнительный продюсер