Новини фільмів, в яких згадується Вес Андерсон

25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
30 листопада 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, у зв'язку з пандемією COVID-19 нова очікувана стрічка «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"» від культового режисера Веса Андерсона вийде в український прокат 3 грудня, як було заплановано раніше.

Читати далі...
23 липня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року на великі екрани прибуде нова драматична комедія культового режисера Веса Андерсона, яка в українському прокаті отримала назву «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"».

Читати далі...
12 лютого 2020,  19:42 | Новини фільмів

Режисер оскароносного фільму «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон знову відправляє глядача в незвичайний світ своєї фантазії у новій драматичній комедії «Французький диспетчер», чий трейлер вийшов сьогодні.

Читати далі...
3 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в український прокат нового мультфільму Веса Андерсона «Острів собак» дивимося його розширений локалізований ТБ-ролик.

Це історія 12-річного хлопчика Атарі (Кою Ранкін), який перебуває під опікою корумпованого мера Кобаяші (Куніті Номура). Коли за наказом мера усіх домашніх собак міста Мегасакі висилають до величезного сміттєзвалища, Атарі самостійно вирушає на мініатюрному турбогвинтовому літаку до Сміттєвого острову у пошуках свого вірного песика Спотса. Там за допомогою зграї нових друзів-дворняжок він організовує грандіозний похід, який вирішить долю й майбутнє всієї Префектури.

Квитки на сеанси мультфільму «Острів собак», чия прем'єра відбулася в містах України сьогодні, 3 травня, ви можете придбати на нашому сайті.

29 березня 2018,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox Searchlight представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Острів собак», який зняв 6-кратний номінант на премію «Оскар» Вес Андерсон.

Події «Острова собак» розвиваються в Японії, де всіх собак було виселено на острів-смітник. Другий фрагмент показує, як мер Кобаяші, якого озвучує один зі сценаристів мультфільму Куніті Номура, скликає екстрену прес-конференцію, щоб оголосити про епідемію собачої лихоманки, в зв'язку з якою було прийнято рішення відправити всіх собак на окремий острів, подалі від людей. Голосом оповідача є номінант на премію «Золотий глобус» Кортні Б. Венс.

Також дивіться офіційний український трейлер «Острів собак». У кіно з 3 травня.

18 березня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери блокбастера «Месники: Війна нескінченності», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і мультфільма «Ґрінч», а також свіжі трейлери до фантастичних картин «Ремпейдж» і «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
25 грудня 2014,  12:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юго-восточная ассоциация кинокритиков (Southeastern Film Critics Association) подвела итоги уходящего киногода, назвав Лучшим фильмом комедию Уэса Андерсона «Отель «Гранд Будапешт».

Кроме первого места в Топ-10 фильмов года, «Отель «Гранд Будапешт» также был отмечен в категориях Лучший ансамбль и Лучший оригинальный сценарий. Ему удалось победить «Бёрдмэна», за которого Майкла Китона назвали Лучшим актером, а Эммануэля Любецки – Лучшим оператором. Звание Лучшего режиссера получил Ричард Линклейтер за «Отрочество».

Лучшим анимационным фильмом стал «Лего. Фильм», обойдя «Город героев». Лучшим фильмом на иностранном языке оказался «Форс-мажор», документальным – «Сама жизнь», посвященный жизни и работе известного кинокритика Роджера Эберта. А наградой Джина Уаятта за фильм, который лучше всего взывает к духу Юга, отметили «Сельму». 

Читати далі...
2 грудня 2014,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський режисер, найбільш відомий завдяки своїй неофіційною трилогії «Корнетто», Едгар Райт поділився, які ж фільми 2014 року вразили його найбільше.

Режисер чорної комедії «Зомбі на ім'я Шон» розповів журналу Esquire про те, що йому сподобалося в минаючому кіноріку:

Я думаю, це був відмінний рік для незалежних фільмів. Нам потрібно робити більше оригінальних картин і глядачі їх добре підтримають заради майбутнього індустрії. Я втомився від франшиз, рімейків і нескінченних сіквелів. Всі фільми, які я вибрав, виглядають відмінно в якості незалежних історій. Ще, будь ласка.

Основну десятку в довільному порядку і з оцінками режисера можна побачити нижче, але, крім цих фільмів, Едгар Райт також виділив такі кінокартини, як «Возлюблені», «Пало-Альто», «Шановні білі люди», «Лок», «Близнюки» , «Гість», «Общак», «Своя дитина», «Дешевий трепет» і «Катастрофа».

Читати далі...