Новини, в яких згадується Віра Фарміга

5 грудня 2020,  21:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

З початком зйомок супергеройського серіалу «Соколине око» стримінгова платформа Disney+ та кінокомпанія Marvel Studios вирішили нарешті розкрити його акторський склад, куди увійшла номінантка на премію «Оскар» Вера Фарміга.

Читати далі...
6 червня 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра фільму жахів «Закляття 3: За велінням диявола», в якому повернуться Віра Фарміга і Патрік Вілсон, призначена на 10 вересня.

Читати далі...
30 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий американський актор Джеймс Гандольфіні багато років грав кримінального боса Тоні Сопрано в хітовому серіалі «Клан Сопрано», а тепер його син Майкл зіграє юного Тоні у фільмі «Усі святі Ньюарка».

Читати далі...
1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
30 травня 2019,  02:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри прибув новий моторошний трейлер містичного горора «Анабель 3», в якому візьмуть участь подружжя Ворренів у втіленні Віри Фарміги і Патріка Вілсона.

Нова глава франшизи «Закляття», яка почалася в 2013 році, покаже повернення на великі екрани знаменитих демонологів Лоррейн та Еда Ворренів, які замикають у своєму будинку одержиму демоном ляльку Анабель. Але коли вони їдуть з дому і залишають свою 10-річну доньку Джуді (МакКенна Грейс з «Капітана Марвел») з нянею Мері (Медісон Айсмен з «Джуманджі»), Анабель звільняється, і дівчатка опиняються в страшній небезпеці.

Дивіться також перший український трейлер «Анабель 3». У кіно з 27 червня.

24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
1 квітня 2019,  15:21 | Оновлення

Опубліковано перший український трейлер горору Гарі Добермана «Аннабель 3» кіновсесвіту «Закляття» Джеймса Вана.

Нова частина серії спін-оффів «Закляття» буде присвячена подружжю Ворреном (Патрік Вілсон, Віра Фарміга), дія фільму розгорнеться в той період, коли лялька Аннабель вже зберігалася в їх колекції проклятих речей.

У центрі сюжету опиняться їхня дочка Джуді (МакКенна Грейс), її няня Мері (Медісон Айсмен) та їх подруга Даніела (Кеті Саріф).

За сюжетом Даніела з цікавості проникає в кімнату проклятих артефактів, тим самим, допомагаючи Аннабель вивільнитися і пробудити інших злих духів.

Прем'єра фільму «Аннабель 3» запланована на 27 червня.

31 березня 2019,  14:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Віра Фарміга і Патрік Вілсон повертаються в образах мисливців за привидами Лоррейн та Еда Ворренів в офіційному трейлері містичного фільму жахів «Анабель 3».

Бажаючи утримати Анабель від нових вбивств, демонологи Лоррейн і Ед Воррени (Фарміга і Вілсон) закривають одержиму ляльку в кімнаті артефактів у себе вдома, помістивши її за освячене скло і заручившись благословенням священика. Але ніч кошмарів наближається, коли Анабель пробуджує всіх злих духів в кімнаті, ціллю яких стає 10-річна дочка Ворренів Джуді (МакКенна Грейс з фільмів «Капітан Марвел» і «Я, Тоня») та її друзі.

Світова прем'єра горора, сценаристом і продюсером якого є Джеймс Ван, відбудеться в червні. Чекаємо оголошення дати української прем'єри.

28 березня 2019,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними, демонструє нам новий розширений ТБ-ролик науково-фантастичної картини «Ґодзілла II: Король монстрів».

Сиквел «Ґодзілли» слідує за доктором Еммою Расселл (номінантка на премію «Оскар» Віра Фарміга), яка працює на секретну організацію Monarch, та її дочкою Медісон (зірка серіалу «Дуже дивні справи» Міллі Боббі Браун). Вони опиняються в центрі протистояння Ґодзілли з трьома монстрами: Мотрою, Роданом і Кінгом Гідорою, які прокинулися від давнього сну і хочуть знищити наш світ.

Попередній ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів» розкрив, що світло, яке випромінюють монстри, призначене для залякування їхніх ворогів. У кіно з 30 травня.

18 березня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно звернули увагу на те, як гігантські монстри випромінюють світло в трейлерах пригодницької наукової фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», і новий ТВ-ролик пояснює, чому вони це роблять.

Читати далі...
16 березня 2019,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим тизером містичного горора «Анабель 3», який повідомляє, що офіційною назвою фільму буде «Annabelle Comes Home» («Анабель відправляється додому»).

У третьому фільмі про демонічну ляльку Анабель актори Віра Фарміга і Патрік Вілсон повернуться в образах мисливців за привидами і дослідників паранормальних явищ Лоррейн та Еда Ворренів з фільмів «Закляття».

Також компанію їм складуть актриси Маккенна ГрейсКапітан Марвел», «Я, Тоня») і Медісон АйсменДжуманджі: Поклик джунглів», «Страшилки 2»).

Тизер розкриває, що у світовий прокат «Анабель 3» вийде 28 червня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його української прем'єри.

20 лютого 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри прибувають в першому офіційному ТБ-ролику науково-фантастичного фільму «Ґодзілла 2: Король монстрів».

«Ґодзілла 2: Король монстрів» є новою главою всесвіту MonsterVerse і продовженням фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа» і обіцяє глядачеві епічний пригодницький екшен, який зіштовхне Ґодзіллу з одними з найпопулярніших монстрів в історії поп-культури: Мотрою, Роданом і Кінгом Гідорою. В епіцентрі їх протистояння виявляться доктор Емма Расселл (Віра Фарміга), яка працює на вивчаючу монстрів організацію Monarch, і її дочка Медісон (Міллі Боббі Браун).

Дивіться також другий український трейлер фантастики «Ґодзілла 2: Король монстрів» з триголовим Кінгом Гідорою. У кіно з 30 травня.

11 лютого 2019,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер науково-фантастичного трилера «Битва за Землю», в якому зіграли Джон Гудман, Віра Фарміга та Ештон Сандерс.

Вже 10 років Земля захоплена прибульцями. Частина населення співпрацює з окупантами, але частина приєдналася до опору і веде з ними боротьбу. У глави поліції Чикаго є всього 24 години, щоб зловити лідера повстанців на прізвисько Фенікс, інакше місто не врятувати.

Українська прем'єра фільму, який зняв режисер антиутопії «Повстання планети мавп» Руперт Вайатт, відбудеться навесні, 28 березня.

11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.