Питер ФинчPeter Finch

50%
0
50%
0

Фільмографія

A Profile of «A Town Like Alice» (2001) ... Joe Harman
PROFILE: Hardy Kruger (1978) ... Captain Harris
Рейд на Ентеббі (1976) ... Yitzhak Rabin
Телемережа (1976) ... Howard Beale
Зречення (1974) ... Cardinal Azzolino
Мене створила Англія (1973) ... Erich Krogh
Спадщина нації (1973) ... Adm. Lord Horatio Nelson
Втрачений горизонт (1973) ... Richard Conway
Something to Hide (1972) ... Harry Field
Неділю, прокляте неділю (1971) ... Dr. Daniel Hirsh

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...