Артур ШилдсArthur Shields

50%
0
50%
0

Фільмографія

Когда Жан стал Ренуаром (2017) ... Mr. John
Голуб, який захопив Рим (1962) ... Monsignor O'Toole
Harrigan and Son (1960) ... Liam
Для коханої Майка (1960) ... Father Walsh
П'єса тижня (1959) ... Monsignor
Бонанца (1959) ... Dennis
Ніч чверті Місяця (1959) ... Captain Tom O'Sullivan
Крок за межу (1959) ... Simon Lockhart
Сирицевий батіг (1959) ... Sam Cartwright
Зачарований острів (1958) ... James «Jimmy» Dooley

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...