Оновлення, в яких згадується Джонні Депп

10 травня 2019,  20:08 | Оновлення

Опубліковано український трейлер нової комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» з Джонні Деппом та Зої Дойч. Вейн Робертс зняв фільм за власним сценарієм.

За сюжетом фільму консервативний лектор з коледжу Річард дізнається, що йому залишилося жити всього шість місяців. Тоді головний герой йде у повний відрив і перетворюється на бунтуючого і нестримного героя численних вечірок. Це викликає шок у його дружини Вероніки (Розмарі ДеУітт) та директора коледжу Гаррі (Рон Лівінгстон), однак викликає захоплення у студентів Річарда, коли він починає веселий хрестовий похід проти влади і лицемірства.

Українська прем'єра фільму «Річард говорить „Прощавай“» намічена на 23 травня.

18 лютого 2019,  17:28 | Оновлення

У мережі з'явився україномовний трейлер незвичайної трагікомедії «Чесна людина» з дочкою Джонні Деппа Лілі-Роуз.

В основу сюжету фільму покладено історію про смерть, любов та зраду. Головний герой стрічки опиняється у любовному трикутнику. При цьому кожен учасник його, перш за все, любить себе.

У головних ролях у фільмі, крім Лілі-Роуз Депп, знялися Луі Гаррель та Летіція Каста. Фільм «Чесна людина» в українському прокаті з'явиться з 14 березня.

26 липня 2018,  15:34 | Оновлення

З'явився український трейлер драматичного трилера «Місто брехні» від режисера Бреда Фурмана. В основу сюжету фільму лягла книга під назвою «Лабіринт» американського письменника та журналіста Рендолла Саллівана.

Фільм розповідає про колишнього детектива департаменту поліції Лос-Анджелеса Рассела Пула (Джонні Депп), який в 1997 році розслідував вбивство всесвітньо відомих реперів Тупака Шакура та Ноторіуса Біга. Тоді справу так і не вдалося розкрити.

Через 20 років Пул вирішує об'єднатися з репортером Джексоном (Форест Вітакер), щоб докопатися до істини.

Прем'єра фільму очікується восени. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

8 листопада 2017,  10:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший трейлер мультфільму «Шерлок Гномс», який в оригіналі озвучують Емілі Блант, Джеймс МакЕвой і Джонні Депп.

Садові гноми Гномео (МакЕвой) і Джульєтта (Блант) думали, що завжди будут жити довго й щасливо в своєму прекрасному саду, як раптом їх світ опиняється в небезпеці — хтось викрадає майже всіх їх друзів. І щоб знайти їх, вони звертаються по допомогу до знаменитого детектива Шерлока Гномса (Депп). У світовий прокат мультфільм від режисера «Кунг-фу Панди» Джона Стівенсона вийде в січні 2018 року.

Наживо Деппа можна буде побачити в кінотеатрах в детективній картині «Вбивство у „Східному експресі“», який стартує з 9 листопада.

5 листопада 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

13 підозрюваних з'являються в українському ТБ-ролику детективної кінокартини «Вбивство в „Східному експресі“», заснованої на однойменному творі Агати Крісті, і знаменитий детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) повинен з'ясувати, хто з них скоїв це жорстоке вбивство.

Вбивцею в цій історії, що розгортається в 1930-х роках, може опинитися будь-хто, включаючи персонажів у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Джоша Гада, Пенелопи Крус, Віллема Дефо й Джуді Денч. Хто ж із них винен? Також відео попереджає, що крім вбивства, в цьому поїзді відбувається ще щось неймовірне.

Дивимося, як Депп фліртує з Пфайффер у фрагменті «Вбивство в „Східному експресі“». У кіно з 9 листопада.

13 жовтня 2017,  18:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший фрагмент детективної картини «Вбивство в „Східному експресі“» з Джонні Деппом і Мішель Пфайффер. Депп грає в цій історії гангстера Ретчетта, а Пфайффер — вдову місіс Хаббард. Зустрівши чарівну жінку ввечері в коридорі свого вагона, Ретчетт починає фліртувати з нею, але Хаббард зовсім не вражають його паси в її сторону.

Згідно з персональними постерами «Вбивства в „Східному експресі“», обидва цих персонажа знаходяться в числі підозрюваних. У кіно з 9 листопада.

22 вересня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим трейлером очікуваної екранізації детективу Агати Крісті «Вбивство в „Східному Експресі“», яка зібрала іменитий каст. Великого детектива Еркюля Пуаро тут втілює 5-разовий номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана; і коли в поїзді, в якому він подорожує, трапляється вбивство, він починає підозрювати всіх і кожного. Серед його підозрюваних опиняються гангстер Джонні Депп, вдова Мішель Пфайффер, гувернантка Дейзі Рідлі й місіонерка Пенелопа Крус.

Милий закулісний погляд на Джоша Гада і Джуді Денч на зйомках «Вбивства в „Східному Експресі“» ви знайдете тут. У кіно з 9 листопада.

30 серпня 2017,  00:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила підняти нам настрій хвилинним відео з невдалими дублями «Піратів Карибського моря: Помста Салазара». Тут Джонні Депп в образі капітана Джека Спарроу літає на гільйотині, не попадає колодою по Девіду Венему, забуває слова, розмовляє німецькою та б'є стелю, а Хав'єр Бардем, який втілив головного лиходія фільму капітана Салазара, під час поєдинку з Деппом ламає свою шпагу.

Також відео повідомляє, що п'яті «Пірати» вийдуть у форматі Digital 19 вересня, а на Blu-ray — 3 жовтня.

1 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“» відправляє нас в подорож на поїзді, де сталося жахливе вбивство, і кожен його пасажир є підозрюваним в очах великого детектива Еркюля Пуаро, якого грає Кеннет Брана. Отож, вбивцею може виявитися будь-хто з героїв у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Пенелопи Крус, Віллема Дефо, Джуді Денч та Джоша Гада. Хто ж з них винен?..

Більше про героїв Брани і Рідлі ви дізнаєтеся тут. Фільм вийде в український прокат 9 листопада, так що чекаємо дубльований трейлер.

23 травня 2017,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Капітан Салазар (Хав'єр Бардем) є головним лиходієм «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», і в їхньому новому фрагменті він все-таки наздоганяє пройдисвіта Джека Спарроу (Джонні Депп)... Але от невдача — його примарна команда не може ступити на сушу , на якій сховався головний герой і його нові товариші по пригодах Генрі Тернер (Брентон Твейтс) і Каріна Сміт (Кая Скоделаріо).

Нещодавно в рамках промо-кампанії свого піратського блокбастера Депп вирушив в Діснейленд, де дивував шанувальників в образі свого бравого капітана.

18 травня 2017,  19:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні ми побували на дубляжній сесії «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», де український співак і учасник групи ТНМК Олег «Фагот» Михайлюта знову став голосом капітана Джека Спарроу. Почути його в кіно буде можливо вже через тиждень.

Вже скоро читайте на нашому сайті цікаве інтерв'ю з українським голосом Джонні Деппа, а поки дивимося, як проходив дубляж.

4 травня 2017,  12:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» показує досить драматичне повернення Джонні Деппа, Орландо Блума і Джеффрі Раша, а також повідомляє, що помста знайде кожного. Чия помста? Зрозуміло, жахливого капітана Салазара у втіленні Хав'єра Бардема.

Новий погляд на Деппа і Раша в п'ятій частині своїх піратських пригод ви знайдете тут.

19 квітня 2017,  01:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мрія шанувальників оригінальної трилогії «Пірати Карибського моря» збулася! Кіра Найтлі все-таки повернеться в образі бравої Елізабет Свонн в п'ятому фільмі про пригоди капітана Джека Горобця (Джонні Депп), як показує новий японський трейлер. Разом з нею тут з'являється і Орландо Блум. Невже ця трійця возз'єднається?

Чекати на прем'єру «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», де ми познайомимося з дорослим сином Елізабет та Вілла Тернера у втіленні Брентона Твейтса, залишилося трохи більше місяця, і ми вже рахуємо до неї дні.

12 квітня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Короткий ТБ-ролик «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» показує, як Салазар (Хав'єр Бардем), Барбосса (Джеффрі Раш), Карина (Кая Скоделаріо) та Гіббс (Кевін МакНеллі) звуть капітана Джека Горобця (Джонні Депп). Так, усім потрібен Джек.

Персональні постери п'ятих «Піратів Карибського моря» ви знайдете тут.

4 квітня 2017,  15:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятому фільмі франшизи «Пірати Карибського моря» з'являться нові монстри — акули-привиди, якими керуватиме зловісний капітан Салазар (Хав'єр Бардем). І нове промо-відео ближче знайомить нас з ними.

Перший ТБ-ролик «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» з Джонні Деппом і Орландо Блумом дивіться тут.