Кім МеннерсKim Manners

Кім Меннерс / Kim Manners
Народився 13 січня 1951
Пішов з життя 25 січня 2009
100%
1
0%
0

Фільмографія

Can't Be Stopped (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Надприродне (2005) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер / исполнительный сопродюсер)
Там (2005) ... режисер
Імперія (2005) ... режисер
Аляска (2003) ... режисер
Жорстоке царство (1999) ... режисер
M.A.N.T.I.S. (1994) ... режисер
Хорти (1994) ... режисер
Секретні Матеріали (1993) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...