Новини, в яких згадується Кеті Холмс

12 березня 2020,  16:55 | Новини фільмів

Режисер знаменитих романтичних комедій «Метод Гітча» та «Стильна штучка» Енді Теннант представляє свою адаптацію бестселера Ронди Берн «Секрет».

Міранда Веллс (Кеті Голмс) втратила чоловіка і залишилась один на один з проблемами і трьома дітьми. Одного разу потужний шторм пошкоджує їхній будинок. Коли здається, що кінця проблемам немає, на допомогу приходить таємничий Брей Джонсон (Джош Лукас), який вирішує допомогти Міранді із ліквідацією наслідків негоди. Присутність Брея і його віра в силу позитивного мислення відроджує дух сім'ї, і все починає налагоджуватись. Проте секрет, який приховує Брей, може змінити усе...

Точна дата прем'єри фільму «Секрет» поки не повідомляється. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1 березня 2020,  17:24 | Новини фільмів

Моторошний хлопчик і ще більш моторошна лялька тероризують батьків у другому трейлері містичного горора «Лялька 2: Брамс».

Новий фільм жахів режисера Вільяма Брента Белла є сиквелом горора 2016 року «Лялька». У ньому, не підозрюючи про жахливу історію особняка Гілшірів, переїжджають в гостьовий будинок на його території молоді батьки Ліза і Шон (Кеті Голмс і Овайн Йомен) зі своїм маленьким сином Джудом (Крістофер Конверт). І незабаром хлопчик заводить дружбу з лякаючою лялькою, яку він називає Брамс.

Українська прем'єра фільму жахів «Лялька 2: Брамс» відбудеться вже скоро, 12 березня. А поки в кінотеатрах України ви можете подивитися горори і трилери «Острів фантазій», «Гретель і Гензель» та «Людина-невидимка».

1 лютого 2020,  23:20 | Новини фільмів

У Анабель і Чакі з'явився конкурент. Режисер Вільям Брент Белл і сценарист Стейсі Меніа возз'єдналися, щоб створити продовження свого популярного фільму жахів про моторошну ляльку під назвою «Лялька», який вийшов на екрани у 2016 році.

Сиквел отримав назву «Лялька 2: Брамс» і знову відправить нас в зловісний особняк Гілширів, куди, не підозрюючи про його жахливу історію, переїжджає молода сім'я. Там їхній маленький син знаходить дивного нового друга моторошно реалістичну ляльку, яку він кличе Брамс і не випускає з рук. Мати, яку втілює зірка супергеройського фільму «Бетмен: Початок» Кеті Голмс, переживає за свого сина і боїться цієї страшної ляльки, і незабаром стає ясно, що її побоювання були не випадкові.

В кінотеатри України горор «Лялька 2: Брамс» прибуде 12 березня.

2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

24 серпня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної комедії «Удача Лохана» нехай і йде якихось 16 секунд, зате встигає представити весь свій зоряний каст на чолі з Ченнінгом Татумом. Компанію йому в цій амбітний справі — пограбуванні каси гонок NASCAR — складуть Деніел Крейг, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Кеті Голмс, Гіларі Свонк та Райлі Кіо.

Повноцінний український трейлер нового фільму Стівена Содерберга дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

29 травня 2017,  14:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В кримінальній комедії «Вдача Логанів» два брати-невдахи, яких грають Ченнінг Татум і Адам Драйвер, задумують провернути масштабне пограбування під час гонки NASCAR і звертаються за допомогою до ув'язненого злодія-професіонала у втіленні Деніела Крейга, завдяки якому у їх плана і з'являється шанс на успіх. Компанію їм в цьому фільмі складуть Райлі Кеох, Кетрін Вотерстон, Сет МакФарлейн, Себастьян Стен, Кеті Холмс та Хіларі Свонк, які з'являються в першому трейлері.

Нова кінокартина від режисера трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівена Содерберга вийде в світовий прокат в серпні.

17 червня 2016,  12:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Друзів» Меттью Перрі приміряв на себе новий образ на зйомках міні-серіалу «The Kennedys After Camelot» («Кеннеді після Камелота»).

Читати далі...