Новини фільмів, в яких згадується Бредлі Вітфорд

11 грудня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кей Джей Апа і Софія Карсон грають закоханих під час страшної пандемії мутованого коронавірусу в науково-фантастичному трилері «Пташка у клітці», продюсером якого виступає творець франшизи «Трансформери» та фільму-катастрофи «Армагеддон» Майкл Бей.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ намагається не зійти з розуму і зберігати спокій перед лицем пандемії коронавірусу, легендарний Майкл Бей, творець франшизи «Трансформери», вирішив перетворити пандемію на страхітливий апокаліпсис з (концентраційними) таборами для хворих в своєму новому трилері «Songbird».

Читати далі...
18 лютого 2020,  16:31 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський актор і зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд втілює золотошукача Джона Торнтона в новій адаптації повісті Джека Лондона «Поклик пращурів».

Читати далі...
3 лютого 2020,  15:39 | Новини фільмів

Кіностудія 20th Century Fox, яку нещодавно перейменували в 20th Century Studios, опублікувала в мережі 30-секундний промо-ролик своєї екранізації роману Джека Лондона «Поклик пращурів» із зіркою франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісоном Фордом у головній ролі.

У пригодницькій екранізації класичного роману від режисера Кріса Сандерса і сценариста Майкла Гріна Форд перевтілиться у відважного золотошукача Джона Торнтона, який разом зі своїм новим другом, псом Баком, відправляється в захоплюючу, але небезпечну подорож канадським Юконом у часи золотої лихоманки. У цій подорожі на ни чекає чимало випробувань, але Бак завжди готовий прийти на допомогу як у битві зі стихією, так і під час зустрічі з ведмедем, як показує даний ТБ-ролик.

Також в адаптації з'являться Карен Гіллан, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд і Омар Сі. Офіційний трейлер фільму «Поклик предків» вийшов в листопаді. Його українська прем'єра відбудеться вже в цьому місяці, 20 лютого.

24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

16 квітня 2019,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нам потрібен свій монстр. Новий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів» показує, що Ґодзілла наша єдина надія в битві з трьома гігантами.

В сиквелі фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, всій людській цивілізації загрожують три гігантських монстри: Мотра, Родан та Кінг Гідора, останній з яких нагадує триголового дракона. Працівники секретної організації Monarch, яка займається вивченням гігантських доісторичних істот, відчайдушно шукають вихід з цієї жахливої ситуації, і в новому ТБ-ролику доктор Стентон (Бредлі Вітфорд) озвучує, що їм «потрібен свій монстр», який їх захистить. Цим монстром виявляється Ґодзілла.

Дивіться також розширений ТБ-ролик «Ґодзілла II: Король монстрів», який показує, що монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними. В кінотеатри України фільм Майкла Догерті прибуде 30 травня.

11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

28 листопада 2018,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий міжнародний трейлер науково-фантастичної картини «Ґодзілла: Король монстрів», який є скороченою версією офіційного трейлера, представленого влітку на Comic-Con.

«Ґодзілла: Король монстрів» буде продовженням фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, і поверне на екрани секретну організацію Monarch, що займається вивченням гігантських доісторичних істот. На цей раз людство зіткнеться з новими монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, для боротьби з якими Ґодзілла повертається з далеких глибин.

Українська прем'єра сиквелу «Ґодзілли», головні ролі в якому виконають Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Кайл Чандлер, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Чжан Цзиі та Кен Ватанабе, переїхала з березня на 30 травня 2019 року.

18 жовтня 2018,  19:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер напруженого драматичного трилера «Час відплати», в якому володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман, за словами критиків, перевершила саму себе.

Фільм «Час відплати» слідує за моральною та екзистенціальною одіссеєю детектива з Лос-Анджелеса Ерін Белл (Кідман), яку в молоді роки відправили працювати під прикриттям в банді в каліфорнійській пустелі, і це завдання закінчилося для неї трагедією. Коли лідер цієї банди повертається багато років потому, Ерін повинна пропрацювати решту членів банди і зануритися у свою власну історію з ними, щоб нарешті поквитатися з демонами, які зруйнували її минуле.

Разом з Кідман у «Часі відплати» знялися Себастіан Стен, Тобі Кеббелл, Тетяна Маслані, Скут МакНері та Бредлі Вітфорд.

Світова прем'єра фільму Карін Кусами відбулася в кінці серпня, і з тих пір він їздить по кінофестивалях по всьому світу. У світовий прокат «Час відплати» вийде у грудні. Дата його української прем'єри поки невідома.

4 серпня 2018,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арт-постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів» показує протистояння Ґодзілли з гігантським монстром Кінгом Гідорою, у якого є три зубасті голови.

Читати далі...
2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

22 грудня 2017,  00:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений ТБ-ролик історичної драми Стівена Спілберга «Секретне досьє», до чиєї прем'єри залишилося рівно два місяці.

Читати далі...
18 квітня 2016,  16:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представил первую промо-фотографию с Брайаном Крэнстоном в образе президента США Линдона Джонсона, которого тот воплощает в байопике «До самого конца».

Читати далі...
13 серпня 2015,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Sony Classics опубликовали первую фотографию Тома Хиддлстона в образе музыканта Хэнка Уильямса в байопике «Я видел свет».

Второй фильм режиссера и сценариста Марка Абрахама, снявшего «Проблеск гениальности», расскажет историю жизни известного кантри музыканта Хэнка Уильямса, одного из самых влиятельных американских музыкантов 20 века.

На фотографии Хиддлстон точно повторяет известный образ Уильямса, носившего большую светлую шляпу.

Жену музыканта в байопике сыграет Элизабет Олсен, а второплановые роли исполнят Дэвид Крамхолц и Брэдли Уитфорд.

Мировая премьера «Я видел свет» состоится 27 ноября.

19 грудня 2013,  01:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey
«Ветер восточный туманы несет Что-то начнется, что-то грядет». ~ Берт, «Мэри Поппинс»

Впервые Уолт Дисней предложил писательнице Памеле Трэверс экранизировать ее сказку «Мэри Поппинс» в 1938 году. Однако лишь в 1961 году она приехала в Лос-Анджелес, чтобы при личной встрече обсудить эту возможность. Несмотря на продолжительные раздумья, Трэверс не горела желанием допустить, чтобы какой-то голливудский импресарио коверкал ее детище. Сменить гнев на умеренную милость вынудил ее спад продаж книг и экономический кризис. Она согласилась на двухнедельный визит в Лос-Анджелес, в результате которого работа над фильмом все же началась.

Фильм Disney СПАСТИ МИСТЕРА БЭНКСА повествует о невероятной истории создания классического семейного фильма – музыкальной комедии Disney МЭРИ ПОППИНС. Главные роли в фильме исполняют обладатели двух премий «Оскар»® Эмма Томпсон и Том Хэнкс.

Путешествие МЭРИ ПОППИНС на большой экран началось с того, что дочери Уолта Диснея добились от отца обещания снять фильм по их любимой книге – «Мэри Поппинс» Памелы Трэверс. Уолт с легким сердцем пообещал дочерям сделать столь необычный подарок. Однако чтобы сдержать слово потребовалось подождать 20 лет. Пытаясь выкупить права на экранизацию книги, Дисней столкнулся с бескомпромиссностью писательницы, которая нипочем не соглашалась передать свою возлюбленную героиню на ленту голливудского конвейера. Единственное, что смогло хоть как-то повлиять на нее, – кризис на книжном рынке и, соответственно, финансовые затруднения. С большой неохотой Трэверс согласилась прилететь в Лос-Анджелес, чтобы лично выслушать предложения Диснея относительно киноверсии ее книги.

На протяжении двух недель Уолт Дисней лез из кожи вон, чтобы произвести впечатление на чопорную англичанку. В частности, он демонстрировал красочные раскадровки и приглашал композиторов братьев Шерманов, которые исполняли зажигательные песни собственного сочинения. Однако все попытки были тщетны и не оказывали на сказочницу ровным счетом никакого эффекта. Вскоре Уолт начал понимать, что перспектива экранизации становится все более призрачной и недостижимой.@

И только когда речь в разговоре зашла детских переживаниях писательницы, Уолт узнал о том, что именно тревожит мисс Трэверс. Вместе они позволили самой Мэри Поппинс править бал, и в итоге был снят один из самых очаровательных фильмов в истории мирового кинематографа.

Читати далі...