Вес СтудіWes Studi

Вес Студі / Wes Studi
Народився 17 грудня 1947
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Mountain Summer (2022) ... Sherriff
Прозрілий (2020) ... Spoon
The Dust Monologues (2019) ... The Historian
Шлях додому (2019) ... Captain Mica
Badland (2019) ... Harlan Red
Вороги (2017) ... Chief Yellow Hawk
Fearless Heart 1929 (2017) ... Dr.John Sheffield
The Pipeline (2016) ... Samuel Horse
Засуджені 2: Полювання в пустелі (2015) ... Cyrus Merrick
Суперособняк (2015) ... Hawk Feather
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...