Новини, в яких згадується Луі Летерьє

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читати далі...
26 травня 2023,  04:16 | Новини фільмів

Декард Шоу повертається на великі екрани і не збирається брати заручників у новому пригодницькому блокбастері «Форсаж 10», який зняв режисер «Перевізника».

Читати далі...
30 березня 2023,  20:00 | Новини фільмів

У мережі з'явилися три нові кадри очікуваного пригодницького блокбастера «Форсаж 10», які показують не тільки Віна Дизеля, а й нових героїв у втіленні зірки «Капітана Марвел» Брі Ларсон та зірки «Аквамена» Джейсона Момоа.

Читати далі...
13 квітня 2022,  20:11 | Новини фільмів

Веселі напарники Усман та Франсуа готові до ще однієї порції захопливих пригод у новому трейлері комедійного бойовика «Жарти в сторону 2», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
18 червня 2017,  20:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вы знали, что звезда «Чудо-женщины» Галь Гадот любит погонять на мотоцикле, два года отслужила в армии и обожает песни Джорджа Майкла? Узнайте о ней больше в нашей подборке интересных фактов об актрисе.

Читати далі...
7 лютого 2017,  01:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві зірки жанру екшен — Галь Гадот і Джейсон Стейтем — знялися в забійній рекламі для сайту Wix, в якій влаштовують знатне заворушення в престижному ресторані, залишаючи після себе одні руїни. Так що якщо колись зустрінете їх в одному ресторані, то будьте обережні.

Режисером ролика виступив Луї Летерье, який зняв «Перевізника» і «Неймовірного Халка».

7 березня 2016,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На новых постерах шпионской комедии «Братья из Гримсби» ключевые герои позируют с недолугим братом спецагента британской разведки в исполнении Саши Барона Коэна.

Читати далі...
2 березня 2016,  02:47 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Номінант премії Оскар і володар золотого Глобуса Саша Барон Коен – автор іронічних хітів «Борат», «Бруно» і «Диктатор» - повертається у ролі нового ексцентричного героя. На плечі цього вічно безробітного, але оптимістично налаштованого футбольного фана несподівано лягає місія: врятувати світ. А все це через появу молодшого брата (Марк Стронг), з яким їх розлучили ще в дитинстві. Наразі брат – опальний агент МІ6 - потребує допомоги пришелепкуватого провінціала. Він змушений кинути теплий бік коханої (Ребел Вілсон) і свої надважливі футбольні розборки, щоб розкрити таємні змови зловмисників. Трансформацію з суперідіота в супершпигуна розпочато!

Читати далі...
9 червня 2013,  00:16 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Вже наступного тижня (12 червня) в прокат виходить пригодницький екшн «Ілюзія обману» з воістину зоряним акторським складом.

Чотири талановитих ілюзіоніста зачаровують глядачів серією зухвалих і оригінальних пограбувань, слідуючи невідомому таємного плану, а «Інтерпол» і ФБР намагаються передбачити їх наступний крок. Все це - у фільмі «Ілюзія обману», суміші дивовижних ілюзій і запаморочливих трюків і погонь від режисера Луї ЛетерьєБитва титанів» / Clash of the Titans).

Перед переглядом фільму рекомендуємо прочитати цікаву статтю про те, як створювався фільм, про героїв, акторів і про всілякі закулісні цікавості.

Читати статтю.

22 березня 2013,  16:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

6 червня на українські та російські широкі екрани виходить фільм Луї Летерьє (Битва Титанів, Неймовірний Халк, Перевізник) «Ілюзія обману».

Фільм розповість про банду всесвітньо відомих фокусників, які під час своїх виступів виконують зухвалі грабежі. Підключається ФБР, після чого починається гра в кішки-мишки.

У ролях: Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Вуді Харрельсон, Мелані Лоран, Айла Фішер, Дейв Франко, Майкл Кейн, Морган Фріман, Майкл Келлі, Еліас Котеас.

Крім трейлера додалися так само свіжі кадри та фото зі зйомок.