Новини серіалів, в яких згадується Тайка Вайтіті

1 липня 2022,  21:25 | Новини серіалів

Цей липень порадує всіх шанувальників Тайки Вайтіті, адже цього місяця не лише виходить на екрани кінотеатрів його супергеройський екшен «Тор: Любов і грім», а й відбудеться прем'єра нового сезону його хітового серіалу «Чим ми займаємося в тінях».

Читати далі...
18 червня 2022,  15:04 | Новини серіалів

Приготуйтеся запалювати з улюбленими вампірами в тизері четвертого сезону хітової комедії для дорослих «Чим ми займаємося в тінях» від творця супергеройських блокбастерів «Тор: Рагнарок» та «Тор: Любов і грім» Тайки Вайтіті.

Читати далі...
5 травня 2020,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл збирається поповнити ряди відомих кровопивців малого екрану, зігравши вампіра в 2 сезоні комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні».

Читати далі...
30 березня 2020,  18:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на трагічну долю Залізної людини у фільмі «Месники: Завершення», Роберт Дауні мол. не збирається остаточно прощатися зі своїм супергероєм і знову примірить образ Тоні Старка в мультсеріалі «Що, якби...?», де на нього чекає зустріч з Грандмайстром.

Читати далі...
19 березня 2020,  20:55 | Новини серіалів

Нарешті канал FX вирішив показати нам повноцінний трейлер 2 сезону свого хітового ситкому про вампірів та їхнє веселе повсякденне життя «Чим ми зайняті в тіні» від Тайки Вайтіті і Джемейна Клемента.

У нових серіях наше тріо древніх вампірів Нандор (Кайван Новак), Надя (Натасія Деметріу) і Лазло (Метт Беррі) вирішує познайомитися зі своїми сусідами і частіше вибиратися з дому, наприклад, щоб виконати непристойну пісню в ніч караоке в найближчому барі. З тим, щоб краще влитися в живу публіку, їм допомагає фамільяр Гільєрмо (Гарві Гільєн), який також може стати їхньою погибеллю, адже в його венах тече кров мисливця на вампірів. Тим часом енергетичний вампір Колін (Марк Прокш) вирішує поекспериментувати з гумором, щоб висмоктувати з людей їхню позитивну енергію набагато швидше.

З нетерпінням чекаємо на прем'єру нових серій серіалу «Чим ми зайняті в тіні», яка відбудеться 16 квітня за українським часом.

12 березня 2020,  18:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової стрічки «Шосте відчуття» Гейлі Джоел Осмент покаже свою комедійну сторону в 2 сезоні серіалу «Чим ми зайняті в тіні», і у нас вже є перший погляд на його неживого персонажа.

Читати далі...
7 березня 2020,  23:42 | Новини серіалів

Слідом за першим тизером в мережі з'явився другий тизер 2 сезону хітового комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні», заснованого на фільмі «Реальні упирі», який написали і зняли Джемейн Клемент і Тайка Вайтіті.

У другому промо-відео Гільєрмо (Гарві Гільєн) продовжує розважати своїх панів справжніх вампірів Нандора (Кайван Новак), Надю (Натасія Деметріу) і Лазло (Метт Беррі) за допомогою лялькового театру. Нова сценка показує їхнє велике прибуття до Америки, і коли Лазло не подобається вбрання його ляльки, Гільєрмо показує, як того нудить під час подорожі на човні через океан. А ось Нандор в захваті від того, як його представили в цій сценці.

З нетерпінням чекаємо на прем'єру нових серій серіалу «Чим ми зайняті в тіні», яка відбудеться 16 квітня за українським часом.

6 березня 2020,  16:39 | Новини серіалів

Наші улюблені вампіри повертаються в веселому тизері 2 сезону комедійного серіалу від Джемейн Клемента і Тайки Вайтіті «Чим ми зайняті в тіні».

Атмосферний ситком показує повсякденне життя трьох справжніх вампірів Нандора (Кайван Новак), Наді (Натасія Деметріу) і Лазло (Метт Беррі), одного емоційного вампіра Коліна (Марк Прокш) та їхнього вірного слуги Гільєрмо (Гарві Гільєн). У тизері Гільєрмо влаштовує для своїх панів ляльковий спектакль, і коли Надя і Лазло занадто захоплюються одне одним на спільному дивані, Нандор радить їм «знайти собі труну».

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Чим ми зайняті в тіні» вийде на телеекрани 16 квітня за українським часом. В Україні його транслює канал Fox.

30 жовтня 2019,  02:46 | Новини серіалів

Всесвіт «Зоряні війни» розширюється за допомогою нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» від режисера хітових фільмів «Залізна людина» і «Король Лев» та продюсера блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро.

Серіал, чиї події будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Першого Порядку, розповість про пригоди самотнього мисливця за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль) у зовнішніх межах галактики, вдалині від влади Нової Республіки.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Мандалорець», де також зіграють Джина Карано, Джанкарло Еспозіто, Нік Нолті, Вернер Херцог, Карл Везерс, Мінг-На і Тайка Вайтіті, відбудеться 12 листопада.

20 липня 2019,  19:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Морті намагається змусити іншопланетянина Глуті видалити додаток, який вони придумали з батьком, в дебютному фрагменті 4 сезону науково-фантастичного мультсеріалу для дорослих «Рік і Морті».

Мультсеріал «Рік і Морті» показує божевільні і часто невдалі пригоди нудьгуючого генія-алкоголіка Ріка та його соціально неадаптованого онука Морті. Їхні подорожі часто мають непередбачувані наслідки для всієї дисфункціональної сім'ї Морті, особливо для його зовсім звичайного батька Джері.

Іншопланетянина Глуті у цьому відео озвучує актор і режисер Тайка Вайтіті, який зіграв Корга у фільмах Marvel «Тор: Рагнарок» і «Месники: Завершення».

Прем'єра 4 сезону «Ріка і Морті» очікується в листопаді.