Оновлення, в яких згадується Ізабель Юппер

23 квітня 2019,  18:47 | Оновлення

Опублікований український трейлер драми «Золота молодь» від Єви Іонеско.

Молода закохана пара - Роуз (Галатеа Беллуджі) і її наречений Мішель (Лукас Іонеско) насолоджуються красивим і безтурботним життям. Кожної ночі шукають пригод у нічних клубах та на головних вечірках міста. На одній з вечірок вони знайомляться з богемною парою багатіїв (Ізабель Юппер та Мельвіль Пупо), які пропонують відчути атмосферу справжньої любові та свободи. Молоді люди занурюються у новий світ мрій, спокуси та обману… Чи встоїть молодість проти багатства і кохання проти розпусти?

Відверта і провокаційна драма «Золота молодь» з 16 травня у кіно.

7 лютого 2019,  15:09 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «В обіймах брехні» від режисера Ніла ДжорданаЖорстока гра», «Сніданок на Плутоні»).

У центрі сюжету фільму опиняється молода дівчина на ім'я Френсіс (Хлоя Грейс Морец), яка тільки що переїхала жити на Манхеттен. Одного разу у метро Френсіс знаходить жіночу сумочку, що приводить її до знайомства з літньою вдовою на ім'я Грета (Ізабель Юппер). Незабаром після знайомства між Френсіс та Гретою зав'язується дивна дружба, поки одного разу головна героїня не знаходить у шафі вдови кілька однакових сумочок з адресою.

У широкому прокаті фільму «В обіймах брехні» з'явиться 14 березня.

10 січня 2018,  15:08 | Оновлення

Представляємо український трейлер французької трагікомедії «Хепі-енд» з Ізабель Юппер.

Фільм Хеппі-Енд про багато речей: про психопатів, багатіїв, соціальні привілеї, самогубства і навіть вбивства. Через історію стосунків великої родини, через банальні і незначні вчинки героїв поступово формується комічна картина європейської кризи із її ставленням до мігрантів і справжньою вартістю сучасних буржуазних цінностей.

У кінотеатрах України з 15 лютого.

6 серпня 2017,  11:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драма оскарівського номінанта й володаря «Золотої пальмової гілки» Міхаеля Ханеке називається «Хепі-енд», і її події розвиваються в портовому французькому місті Калі на тлі європейської кризи біженців. Це історія великої родини, чиї банальні і незначні вчинки створюють комічну картину ставлення європейців до мігрантів й показують справжню вартість сучасних буржуазних цінностей. У фільмі зіграли Ізабель Юппер, Жан-Луї Трентіньян, Матьє Кассовіц та Тобі Джонс.

В українські кінотеатри «Хепі-енд» прибуде 18 січня 2018 року.

5 квітня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На всіх парах до нас мчить 14-й кінофестиваль «Французька весна в Україні», який порадує українських глядачів 6 новинками французького кінематографа, де зіграли Маріон Котійяр, Жюльєт Бінош, Ізабель Юппер, Гійом Кане, Катрін Денев та інші їх знамениті співвітчизники.

Кінофестиваль стартує в столичному кінотеатрі «Київ» в цю п'ятницю, 7 квітня. Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.