Кароліна КрешентініCarolina Crescentini

Кароліна Крешентіні / Carolina Crescentini
Народилася 18 квітня 1980; Рим, Італія
Зріст: 163 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Кароліни Крешентіні

Liberi e Pensanti. Uno Maggio Taranto (2020) ... актриса
Letto numero 6 (2019) ... Bianca
Fulmini e saette (2019) ... Emma / Donna Saetta
Non ho niente da perdere (2019) ... Camilla
Sconnessi (2018) ... Margherita Catenacci
A casa tutti bene (2018) ... Ginevra
Халіфська мрія (2018) ... Lady Hester Stanhope
Diva! (2017) ... Valentina Cortese
Один день кінця світу (2017) ... Lorena
Блаженне незнання (2017) ... Marianna
Відео з участю Кароліни Крешентіні
Зображення Кароліни Крешентіні

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кароліни Крешентіні. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кароліни Крешентіні

Написати коментар...
Написати коментар...