Еллен ГірEllen Geer

50%
0
50%
0

Фільмографія

Кімната 104 (2017) ... Lorraine
Unlovable (2016) ... Nana
Son of a Barman (2014) ... Kathy Kirby
Country Fixin's (2014) ... Dotty
Будинок в кінці шляху (2014) ... Eunice Sequoia
Montana Amazon (2012) ... Vernice
Criminal Minds: Suspect Behavior (2011) ... Mary Ellen Stahl
Бывает и хуже (2009) ... Cynthia
Касл (2009) ... Viola Maddox
Менталист (2008) ... Grandmother
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написать комментарий...
Написать комментарий...