Новини, в яких згадується Джозеф Косінскі

28 січня 2023,  23:39 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
16 червня 2022,  14:26 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні четвер, а значить, що на екрани українських кінотеатрів вийшли новий мультфільм від Pixar «Я – панда», драматична стрічка з Гоакіном Феніксом «Камон камон» та екшен з Ліамом Нісоном «Флешбек». А вдома цього тижня нас порадують прем'єри нового фільму з Крісом Гемсвортом «Спайдергед» та надихаючої документальної стрічки про Дженніфер Лопес.

Читати далі...
5 червня 2022,  12:57 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на великі екрани одного з найочікуваніших літніх блокбастерів року драматичного екшену «Топ Ґан: Меверік» з Томом Крузом у головній ролі ми підготували добірку цікавих фактів про його створення.

Читати далі...
21 травня 2022,  21:47 | Новини фільмів

Українські кінотеатри продовжують поновлювати свою роботу, не дивлячись на війну, щоб підтримувати економіку та бойовий дух українців, і на початку літа на нас чекають одразу дві гарячі прем'єри: супергеройський фільм з Джаредом Лето «Морбіус» та пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
17 травня 2022,  20:20 | Новини фільмів

Готові до шаленої подорожі? Кріс Гемсворт, відомий за роллю супергероя Тора, грає загадкового вченого, який проводить дивні досліди на людях, у трейлері нового трилера «Spiderhead», який вийде влітку на платформі Netflix.

Читати далі...
17 травня 2022,  18:51 | Новини фільмів

Том Круз розуміється на ефектних виходах, але на світовій прем'єрі свого нового екшену «Топ Ґан: Меверік» він перевершив самого себе, прибувши на червону доріжку на гелікоптері, чим здивував не лише шанувальників, а й своїх колег.

Читати далі...
8 травня 2022,  15:14 | Новини фільмів

Новий пригодницький бойовик «Топ Ґан: Меверік», де Том Круз грає відважного льотчика-винищувача, був знятий спеціально з розрахунком на те, щоб глядачі побачили його на величезному екрані IMAX, і свіжий трейлер це наочно підтверджує.

Читати далі...
30 березня 2022,  23:33 | Новини фільмів

Ні, це не новий фільм із Томом Крузом, хоча вам може так здатися. Це просто студія Paramount вирішила нагадати, що у недалекому майбутньому на великі екрани все-таки вийде його довгоочікуваний бойовик «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
12 січня 2021,  23:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт нагадує австралійського Джеймса Бонда на перших кадрах науково-фантастичного екшену «Escape from Spiderhead», якими поділився Netflix. Авторами його сценарію стали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік.

Читати далі...
8 жовтня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Усім шанувальникам Тома Круза варто запастися терпінням. Прем'єра його очікуваного пригодницького екшену «Кращий стрілець: Меверік» знову переїхала тепер з грудня на 8 липня 2021 року.

Читати далі...
3 лютого 2020,  23:32 | Новини фільмів

Теж з нетерпінням чекаєте виходу сиквела фільму «Кращий стрілець» на великі екрани? Студія Paramount Pictures опублікувала в мережі новий ТБ-ролик пригодницького бойовика «Кращий стрілець: Меверік», який був показаний на Супербоулі.

Читати далі...
16 грудня 2019,  16:25 | Новини фільмів

Прибув свіжий трейлер очікуваного бойовика «Кращий стрілець: Меверік», в якому зірка фільмів «Місія неможлива» Том Круз знову сідає за штурвал винищувача і показує захоплюючі трюки.

У продовженні фільму «Кращий стрілець», чиї події будуть розвиватися через 30 років після подій оригіналу, легендарний льотчик ВПС США капітан Піт Мітчелл (Круз) з позивним Меверік візьметься за навчання команди молодих пілотів з гарячими серцями, в числі яких опиниться лейтенант Бредлі Бредшоу (Майлз Теллер), син покійного друга Меверіка Ніка Бредшоу (Ентоні Едвардс).

Українська прем'єра фільму «Кращий стрілець: Меверік» очікується влітку, 16 липня. Його режисером виступає Джозеф Косінські, який зняв «Світ забуття».

18 липня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви відчуваєте цю гостру жагу швидкості? Том Круз повертається на великі екрани в образі відважного пілота винищувача Меверіка в офіційному трейлері пригодницького бойовика «Кращий стрілець 2».

Події фільму Джозефа Косінські будуть відбуватися через 30 років після подій першої частини і покажуть нові місії льотчика ВПС США Піта Мітчелла з позивним Меверік, який, на подив в трейлері його начальника (Ед Гарріс), за всі ці роки дослужився лише до звання капітана. Але головного героя це аж ніяк не бентежить, він продовжує борознити небесні простори та виконувати неймовірні віражі.

«Кращий стрілець 2», де також знялися Дженніфер Коннеллі, Вел Кілмер, Джон Гемм, Майлз Теллер і Глен Павелл, прилетить в кінотеатри світу у червні 2020 року. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.