Новини, в яких згадується Уілл Глак

4 січня 2024,  20:50 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У січні нас порадують прем'єрами знамениті режисери Тайка Вайтіті, Девід Ейр, Йоргос Лантімос та Софія Коппола, а головні ролі у їхніх різножанрових стрічках виконають Емма Стоун, Гелен Міррен, Майкл Фассбендер та Джейсон Стейтем.

Читати далі...
6 січня 2021,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра сімейної пригодницької комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста» переносилася вже декілька разів і через післясвятковий локдаун вона тепер переїхала з 7 січня на 11 лютого (сподіваємося, що остаточно).

Читати далі...
18 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейна комедія про пригоди невгамовних кроликів «Кролик Петрик: Втеча в місто» буде подарунком для маленьких та дорослих глядачів на православне Різдво, оскільки вона збирається вийти в український прокат 7 січня 2021 року.

Читати далі...
20 березня 2020,  16:04 | Новини фільмів

Кролики готуються до епічної подорожі до великого міста у другому локалізованому ТБ-ролику сімейної комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста», яку зняла студія Sony Pictures.

Сиквел фільму «Кролик Петрик», який також зняв Вілл Глак, запросить нас (і всіх кроликів-непосид) на весілля Томаса (Донал Глісон) та Беї (Роуз Бірн). Ставши з ними однією сім'єю, Петрик (Джеймс Корден) щосили намагається бути хорошим, але Томас все одно бачить в ньому шкідливого пустуна. Вирішивши, що з нього вистачить, Петрик кличе Ваню Вуханя, Пушинку (Аймі Горн), Ляпу (Марго Роббі) і Тяпу (Елізабет Дебікі) відправитися з ним у велике місто, де вони потрапляють у справжнє царство овочів і фруктів під назвою Фермерський ринок.

Українська прем'єра фільму «Кролик Петрик: Втеча до міста» повинна була відбутися 26 березня, але поки перенесена на невизначений час у зв'язку з карантином. Так що давайте поки разом з Петриком будемо сидіти вдома, а не допомагати коронавірусу поширюватися.

7 березня 2020,  15:11 | Новини фільмів

Представляємо перший український ТБ-ролик сімейної комедії Вілла Глака «Кролик Петрик: Втеча до міста», в якому повертається п'ятірка кроликів-непосид.

У продовженні фільму 2018 року «Кролик Петрик» («Кролик Пітер») між кроликами та їхніми сусідами Томасом (Донал Глісон) та Беєю (Роуз Бірн) нарешті встановлюється мир, але скільки б зусиль Петрик (Джеймс Корден) не докладав, йому важко приборкати свій характер і стати слухняним. Томас і Бея одружуються, і Петрик вважає, що «як тільки у них з'явиться малюк, то їх усіх виженуть з дому і саду». Тому він збирає свою кролячу банду і їде до великого міста, де кроликів підкорює своєю різноманітністю фермерський ринок.

Нові кадри комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста» ви знайдете в нашій галереї. В український прокат пригодницька картина Глака вийде 26 березня.

22 січня 2020,  17:18 | Новини фільмів

Американська сімейна комедія «Кролик Петрик: Втеча до міста» отримала новий український трейлер, в якому невгамовний кролик та його веселі друзі з книжок письменниці Беатріс Поттер готуються до нової епічної пригоди.

Фільм режисера Вілла Глака буде сиквелом комедії «Кролик Петрик», який вийшов у 2018 році, і покаже нові витівки кролика Петрика (Джеймс Корден), його найкращого друга Бенджаміна (Кіген Джойс) та сестричок-кролиць Флопсі (Марго Роббі), Мопсі (Елізабет Дебікі) і Бавовняного хвостика (Дейзі Рідлі). Коли Томас (Донал Глісон) і Беа (Роуз Бірн) одружуються, Петрик намагається бути слухняним, але незабаром вирішує, що саду йому мало, і разом з іншими кроликами здійснює втечу до великого міста.

В український прокат фільм «Кролик Петрик: Втеча до міста» вийде 26 березня.

15 січня 2020,  20:48 | Новини фільмів

Веселі кролики готові до нових витівок в офіційному трейлері сімейної комедії Вілла Глака «Кролик Петрик: Втеча до міста».

Продовження фільму «Кролик Петрик», заснованого на казках британської письменниці Беатріс Поттер, покаже весілля Томаса (Донал Глісон) і Беї (Роуз Бірн), які разом з кроликами створюють свою незвичайну сім'ю, і в трейлері Томас навіть вирішує спробувати одне з веселих занять кроликів скотитися з пагорба. Але як би Петрик (Джеймс Корден) не старався, він залишається в очах фермера бешкетником, тому разом з найкращим другом Бенджаміном (Кіген Джойс) і сестричками Флопсі (Марго Роббі), Мопсі (Елізабет Дебікі) і Бавовняним хвостиком (Дейзі Рідлі) Петрик вирішує залишити свій рідний сад і відправитися у велике місто.

Українська прем'єра «Кролика Петрика 2» очікується навесні, 26 березня.

19 жовтня 2019,  02:01 | Новини фільмів

Город був тільки початком. Дивимося офіційний український трейлер пригодницької комедії для всієї родини під назвою «Кролик Петрик: Втеча до міста», який вийде на екрани навесні.

Читати далі...
17 жовтня 2019,  17:15 | Новини фільмів

Найбільш неслухняний кролик у світі повертається в тизер-трейлері пригодницької комедії для всієї родини «Кролик Петрик 2», яким щойно поділилася кіностудія Sony Pictures.

Сиквел фільму «Кролик Петрик», який вийшов на екрани в 2018 році, покаже, як Беа (Роуз Бірн), Томас (Донал Глісон) і кролики створили свою веселу сім'ю, але, незважаючи на всі його спроби стати слухняним, Петрик (Джеймс Корден) не може змінити свою репутацію пустуна. Вирішивши залишити рідний сад, Петрик відправляється у велике місто, де його витівки цінують, але коли сім'я вирушає на його пошуки, Петрику треба вирішити, яким кроликом він хоче бути.

Трьох сестричок-кролиць, друзів Петрика, озвучують Марго Роббі, Елізабет Дебікі і Дейзі Рідлі. На великі екрани новий фільм Вілла Глака вийде в лютому 2020 року. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

27 березня 2018,  00:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському дубляжі сімейної комедії з анімаційними персонажами «Кролик Петрик» взяв участь зірка «Кварталу 95» Євген Кошовий.

34-річний український комік і шоумен позичив свій голос головному герою фільму кролику Петрику, що мобілізує друзів в боротьбі за рідний сад з підступним фермером містером МакГрегором (Донал Глісон), який ненавидить тварин. З цієї нагоди Кошовий надів заячі вушка і записав веселе відеозвернення для українських глядачів, яке ви можете побачити нижче.

В оригіналі Петрика озвучує зірка діснеївського мюзиклу «У темному-темному лісі» Джеймс Корден.

Ви вже можете подивитися кінокартину Вілла Глака у кіно. Купуйте квитки на сеанси «Кролик Петрик» на нашому сайті.

21 березня 2018,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голосом кролика Петрика в сімейній картині «Кролик Петрик» став зірка мюзиклу «У темному-темному лісі» Джеймс Корден.

Актор описує свого персонажа як «класичного невдаху і пройдисвіта». Він є лідером у звірів, які живуть в городі містера МакГрегора (Донал Глісон), завдяки своїй неймовірній впевненості. Петрик обожнює життя, а його «чарівна натура дозволяє йому завжди виходити сухим з ​​води». І в кінці Корден додає, що з його героєм «не варто жартувати».

В український прокат фільм Вілла Глака виходить завтра, 22 березня. Купуйте квитки на сеанси «Кролик Петрик» на нашому сайті.

14 листопада 2017,  18:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася розширеним міжнародним трейлером сімейної комедії «Кролик Петрик».

Кролик-бунтар Петрик (Джеймс Корден) любить здійснювати у володіннях містера МакГрерога (Донал Глісон) різні витівки, і одного разу їх ворожнеча досягає нових висот, коли вони починають суперництво за владу в городі й увагу добродушної сусідки Бі (Роуз Бірн), яка дуже любить тварин.

Дивимося український трейлер «Кролик Петрик». У кіно фільм Вілла Глака прибуде 22 березня 2018 року.

27 вересня 2016,  20:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Звездных войн: Пробуждение силы» Дэйзи Ридли и звезда «Агентов А.Н.К.Л.» Элизабет Дебики стали частью каста сказки «Кролик Питер» («Peter Rabbit»).

Читати далі...