Роб ШейденгланцRob Seidenglanz

50%
0
50%
0

Фільмографія

Моторошні пригоди Сабріни (2018) ... режисер, продюсер (продюсер-супервайзер)
Ілюзія (2018) ... режисер
Рівердейл (2017) ... режисер
Смертельна зброя (2016) ... режисер
Легенди завтрашнього дня (2016) ... режисер
Сліпа зона (2015) ... режисер
Сталкер (2014) ... режисер, монтажер
Манхеттен (2014) ... монтажер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...