Деніз РічардсDenise Richards

Деніз Річардс / Denise Richards
Повне ім'я: Denise Lee Richards
Народилася 17 лютого 1971
Зріст: 168 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Деніз Річардс

Приключения Долли и Спанки (2019) ... Kelly Banks
FraXtur (2019) ... Susan
Christmas Break-In (2018) ... Heather
Природжена наїзниця (2018) ... Aunt Glo
1st Born (2018) ... Christine
Самотні разом (2018) ... Jackie
Paper Empire (2018) ... Bentley
The First Key (2018) ... Jo
Saturday at the Starlight (2018) ... Mrs. Sproat
A Violent Man (2017) ... актриса

Біографія Деніз Річардс

Деніз Лі Річардс народилася 17 лютого 1971 року в містечку Даунерз Грув, штат Ілліноис. На дійсний момент проживає в Лос-Анджелесі. В 1989 році юна Деніз надходить у Каліфорнійський університет Ель Каміно. Після його закінчення починає свою акторську кар'єру: маючи прекрасну зовнішність, дівчина починає працювати в модельному бізнесі. І незабаром неї зауважують продюсери й запрошують на зйомки.

Відео з участю Деніз Річардс

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Деніз Річардс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Деніз Річардс

Написати коментар...
Написати коментар...