Новини, в яких згадується Джеффрі Дін Морган

4 грудня 2023,  18:23 | Новини серіалів

Лідер Сімки Гоумлендер влаштовує в Америці божевільний хаос у стилі MAGA у першому трейлері майбутнього сезону хітового серіалу «Хлопаки».

Читати далі...
29 травня 2023,  09:55 | Новини серіалів

Цього літа на телеекрани повернуться культові персонажі всесвіту «Ходячі мерці» Ніган та Меггі, які вирушать у спільну пригоду в серіалі «Ходячі мерці: Мертве місто».

Читати далі...
18 жовтня 2022,  14:38 | Новини серіалів

Знайомтеся, Сейдж і Феєрверк. Вони будуть новими супергероїнями, яких представить четвертий сезон мегапопулярного серіалу про токсичних суперлюдей «Хлопаки».

Читати далі...
19 серпня 2022,  22:36 | Новини фільмів

У вересні в український прокат вийде напружена стрічка «Над безоднею» («Fall») за участю зірки кінокоміксу «Шазам!» Грейс Фултон та зірки серіалу «Втікачі» Вірджинії Гарднер. Проте на цей раз у їхніх героїнь не буде суперсил, і їм доведеться вибиратися зі смертельної пастки власними силами.

Читати далі...
31 липня 2022,  21:23 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер драматичного трилера Скотта Манна «Над безоднею» (в оригіналі він називається «Fall»), який був знятий для всіх, хто любить полоскотати свої нерви (і при цьому боїться висоти).

Читати далі...
31 березня 2021,  22:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Березень порадував нас масою нових крутих трейлерів, серед яких виявилися трейлери до супергеройських екшенів «Загін самогубців: Місія навиліт» та «Ліга справедливості Зака Снайдера», фантастичних фільмів «Дорога хаосу» та «Покоління Вояджер», а також перший трейлер нового екшен-трилера Гая Річі «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом в головній ролі.

Читати далі...
26 березня 2021,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр з'явився очікуваний містичний горор «Нечестивий», головну роль в якому виконує зірка хітових серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган.

Читати далі...
13 березня 2021,  19:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових серіалів «Надприродне» і «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган знову стикається з моторошними надприродними речами в містичному фільмі жахів «The Unholy» від Sony Pictures

Читати далі...
11 березня 2020,  18:12 | Новини серіалів

Зірка хітового детективного серіалу «Вбивство на пляжі» Девід Теннант знову опиняється в центрі заплутаного розслідування тільки тепер не в якості детектива, а в якості потерпілого в трейлері нового міні-серіалу «Падіння в мертві води».

Події 4-серійної детективної драми, яку написала Дейзі КуламЛюди», «Гранчестер», «Смерть у раю»), розвиваються в невеликому шотландському містечку. Її головним героєм є Том Кендрік, у якого є дружина і діти.Одного разу в їхньому будинку починається пожежа, і всі рідні Тома гинуть. Поліція починає розслідування, і в його ході з'ясовується, що пожежа була не випадковістю, а умисним підпалом. І, як показує трейлер, Том опиняється в числі підозрюваних.

Одну з головних ролей в серіалі виконує актриса Каш Джамбо, яку наприкінці березня можна буде побачити в кінотеатрах у ще одній детективній історії під назвою «Убивства з листівками», де також зіграють Джеффрі Дін Морган та Фамке Янссен.

27 лютого 2020,  18:00 | Новини фільмів

Зірка хітових серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган ловить серійного вбивцю в дубльованому трейлері фільму «Убивства з листівками», який не рекомендується до перегляду людям зі слабкими нервами і слабким шлунком.

Детективний трилер Даніса Тановича буде екранізацією роману Лізи Марклунд і Джеймса Паттерсона й розповість про детектива з Нью-Йорка Джека Кенона (Морган), чию доньку вбили під час її медового місяця в Лондоні. Після схожі вбивства трапляються в інших містах Європи, і Джек відправляється туди, щоб вистежити маніяка. У розслідуванні йому допомагає скандинавська журналістка Дессі (зірка серіалу «Гарна боротьба» Каш Джамбо).

Дружину головного героя зіграє зірка франшизи «Люди Ікс» Фамке Янссен. В український прокат трилер «Убивства з листівками» вийде 19 березня.

13 лютого 2020,  22:54 | Новини серіалів

На цьому тижні з'явився новий 30-секундний трейлер 10 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», який зараз знаходиться на зимових канікулах. Що ж цікавого він розкрив?

У трейлері Шептуни йдуть в атаку на наших героїв, і їхній лідер Альфа (Саманта Мортон) зловісно каже комусь про «світло за темрявою», натякаючи на смерть, і про те, що вона зустріне там цю людину. У нових серіях «ті, хто вижив, потраплять в різні пастки частина з них опиниться в печері з ходячими мерцями, а інших затягне вир підозри і горя». Нам показують Мішонн (Данай Гуріра) з улюбленою битою Нігана (Джеффрі Дін Морган) в руках, і вже ходять чутки, що саме її трагічну долю пророкує Альфа.

Серіал «Ходячі мерці» повернеться 24 лютого за українським часом.

3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

1 лютого 2019,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився інтригуючим промо-роликом 13 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне», яка буде його 300-ю серією.

У наступній серії Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) будуть шукати окультний спосіб для вирішення своєї нової проблеми, коли їх часова лінія починає кардинально змінюватися, але замість рішення вони знайдуть набагато більше, ніж кожен з них припускав.

Під тим, що брати Вінчестери знайдуть «набагато більше, ніж кожен з них припускав», мається на увазі їх возз'єднання зі своїми батьками Мері (Саманта Сміт) і Джоном (Джеффрі Дін Морган), які обидва вижили в цьому альтернативному світі і все ще знаходяться разом.

Ювілейна серія під назвою «Lebanon» («Ліван»), режисером якої виступив Роберт Сінгер, вийде 8 лютого за українським часом.

21 липня 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 9 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці» обіцяє багато драми, багато екшену за участю зомбі і багато нових персонажів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ремпейдж»
Двейн Джонсон лютує разом з величезними монстрами
13 квітня 2018,  15:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ґрунтуючись на популярній у 80-90-х роках відеогрі, науково-фантастичний бойовик «Ремпейдж» приваблює глядача двома речами: Двейном Джонсоном і тваринами, що мутували до колосальних розмірів, які влаштовують у мегаполісі справжній хаос. У крутості Скелі, який за останні роки стрімко злетів до верхівки голлівудського Олімпу, сумніватися не доводиться, але як щодо його гігантських екранних колег, створених на комп'ютері? Чи вийшло з такого тандему щось цікаве і варте вашого часу?

Читати далі...