Оновлення, в яких згадується Еван Рейчел Вуд

23 липня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До нас прискакав перший трейлер 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу», показаний на Comic-Con. У ньому Долорес (Еван Рейчел Вуд), імовірно в компанії Тедді (Джеймс Марсден), круто скаче на коні, палячи з рушниці по людях, які біжать по полю, Бернард (Джеффрі Райт) знаходить мертвого тигра, Мейв (Тенді Ньютон) та Лі (Саймон Квотерман) стоять в оточенні трупів в штаб-квартирі парку, а закривавлений Чоловік в чорному (Ед Гарріс) зловісно посміхається, надягаючи свій капелюх.

Серіал від виконавчих продюсерів Джей Джей Абрамса, Джонатана Нолана і Лізи Джой повернеться в 2018 році.

29 серпня 2016,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив новий трейлер до науково-фантастичного трилера «Західний світ» з Ентоні Хопкінсом, Еван Рейчел Вуд, Джеймсом Марсденом, Едом Харрісом і Тенді Ньютон, чиї герої живуть у світі, де можливо здійснити будь-яке бажання. Але в системі геніального вченого, що її створив, відбувається збій, і починається криваве протистояння роботів і людей.

20 червня 2016,  13:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий тизер-трейлер серіалу «Західний світ» від Джонатана Нолана і Джей Джей Абрамса представляє новий погляд на темну одіссею про найближче майбутнє, де існує незвичайний парк розваг, у якому апетит будь-якої людини, хорошого або поганого, може бути задоволений.

Основних героїв тут втілюють Ентоні Хопкінс, Еван Рейчел Вуд, Бен Барнс, Кліфтон Коллінз мол., Ед Харріс, Джеймс Марсден, Тенді Ньютон і Джеффрі Райт.

Прем'єра «Західного світу» відбудеться в жовтні.