Ли Сон-минLee Seong-min

50%
0
50%
0

Фільмографія

Помни (2021) ... актор
Начальники Намсана (2020) ... President Park
Містер Зоопарк (2020) ... Tae-joo
Чёрные деньги (2019) ... Choi Yong-wook
Звір (2019) ... Jeong Han-soo
Дорожні детективи (2019) ... Seo Jeong-chae
Гра на гроші (2019) ... Heo Jae
Свідок (2018) ... Sang-hoon
Справжній (2017) ... Choi Jin-gi
Шериф (2017) ... Dae-ho

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...