Новини фільмів, в яких згадується Мелані Лоран

20 січня 2023,  02:00 | Новини фільмів

Дженніфер Еністон та Адам Сендлер незабаром возз'єднаються у продовженні хітової детективної комедії «Загадкове вбивство», що вийшла у 2019 році. І у нас вже є перші кадри їхньої наступної пригоди.

Читати далі...
10 березня 2021,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Безславні виродки» і «Шестеро поза законом» Мелані Лоран відчайдушно потребує кисню в першому тизері науково-фантастичного горор-трилера «Oxygen», який сьогодні опублікувала в мережі платформа Netflix.

Читати далі...
9 грудня 2019,  19:45 | Новини фільмів

Це буде гаряче! Зірка фільмів «Дедпул» і «Детектив Пікачу» Раян Рейнольдс вербує команду відважних агентів у фінальному трейлері гостросюжетного бойовика Майкла Бея «6 Underground».

Головним героєм «6 Underground» («Шестеро поза законом») виступає задумливий, красивий і саркастичний чоловік з позивним Перший (Рейнольдс), який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще. Він знаходить п'ятеро таких же сміливих і безбашенних агентів, яких грають Мелані Лоран, Адріа Архона, Бен Гарді, Корі Гоукінс та Мануель Рульфо, і разом вони ловлять найгірших поганців.

До прем'єри екшену «6 Underground» на Netflix залишилося всього декілька днів — вона відбудеться вже у цю п'ятницю, 13 грудня.

1 жовтня 2019,  18:54 | Новини фільмів

Хочете побачити, що виходить, якщо помістити зірку «Дедпула» Раяна Рейнольдса у вибуховий світ Майкла Бея? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер гостросюжетного екшену «6 Underground».

Згідно з описом, Бей представляє оду великому італійському неореалісту Федеріко Фелліні, але з швидкими машинами, божевільним екшеном, екзотичними локаціями і професійно гарними людьми там, де, по ідеї, повинна бути поствоєнна Італія. Фільм «6 Underground» розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще.

Разом з Рейнольдсом у шаленому бойовику Бея «6 Underground» знялися Адріа Архона, Мелані Лоран, Бен Гарді, Дейв Франко, Корі Гоукінс і Мануель Рульфо. Його прем'єра на стримінговій платформі Netflix відбудеться 13 грудня.

24 листопада 2018,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Мануель Рульфо поділився новим знімком зі знімального майданчика бойовика «6 Underground», на якому він стоїть, обійнявшись з Раяном Рейнольдсом.

Читати далі...
25 вересня 2018,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер кримінальної драми «Галвестон», який заснований на романі творця «Справжнього детектива» Ніка Піццолатто.

Події фільму розгортаються навколо кілера Роя Кеді (Бен Фостер), який в 40 років дізнається, що у нього рак легенів. Але поки його не добив рак, у Роя є більш нагальні проблеми в особі його боса-бандита, який вирішив усунути його від бізнесу і з цього світу, підставивши його. Рой відправляється в біга і зустрічає неповнолітню повію Ракель Арсено (Ель Фаннінг), яка переконує його допомогти забрати її молодшу сестру Тіффані. З новою компанією Рой їде в своє рідне місто Галвестон, щоб помститися колишньому босові.

Світова прем'єра нової режисерської роботи Мелані Лоран відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest в березні. В український прокат «Галвестон» вийде 22 листопада.

11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
8 червня 2018,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Золотий глобус» Оскар Айзек вистежує нациста, який втік від правосуддя, в офіційному трейлері історичної драми «Операція „Фінал“».

Події фільму «Операція „Фінал“» розгортаються після завершення Другої світової війни, в 1960-х роках. Агент «Моссада» Пітер Малкін (Айзек) відправляється в Аргентину, щоб знайти, заарештувати і поставити перед ізраїльським судом офіцера Третього Рейху Адольфа Ейхмана (володар премії «Оскар» Бен Кінгслі), який займався транспортуванням мільйонів невинних євреїв до концентраційних таборів, де вони були вбиті.

Світова прем'єра картини Кріса Вайца, де також зіграли Мелані Лоран, Хейлі Лу Річардсон та Нік Кролл, відбудеться восени.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
28 січня 2018,  04:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За останній тиждень свіжими трейлерами обзавелися фантастичні екшени «Тихоокеанський рубіж: Повстання» і «Ремпейдж», мультфільм «Дикі предки» і українська кінокартина «Крути 1918. Захист».

Читати далі...
23 січня 2018,  15:13 | Новини фільмів

Пропонуємо переглянути український трейлер французької комедії «Серцеїд: повернення героя» з Жаном Дюжарденом і Мелані Лоран у головних ролях.

Красень і ловелас капітан Невіль, вирушаючи до Австрії з армією Наполеона, клянеться своїй коханій щодня писати. Але листів немає, і серце трепетної Полін розбите. Її сестра Елізабет вирішує писати від імені Невіля. Але, пишучи неймовірні подвиги і в кінці кінців з почестями поховавши легендарного героя, вона і не припускає, що одного разу цілком живий і далеко не ідеальний Невіль знову з'явиться у них на порозі.

Дивіться фільм «Серцеїд: повернення героя» в кінотеатрах України з 8 березня.

18 листопада 2014,  13:28 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Новий фільм режисера Анджеліни Джолі із Бредом Піттом та Джолі в головних ролях, є новим проектом Джолі в якості режисера. Йому передує стрічка, основана на реальних подіях, «Нескорений», що виходить в прокат 5 лютого.

Студія Universal Pictures оголосила про закінчення принципових зйомок фільму оскароносної Анджеліни Джолі «Біля моря», що є наступним проектом іменитої актриси/режисера після фільму про олімпійського чемпіона та героя війни Луїса Замперіні «Нескорений». Зйомки стрічки «Біля моря» тривали дев’ять тижнів у містечку Мгарр Ікс-Ксіні на острові Гозо, Мальта.

«Біля моря», сценаристом, режисером і продюсером якого виступає Джолі, розповідає зворушливу історію подружжя під час кризи. Дія відбувається у 1970-ті роки у тихому містечку, розташованому на французькому узбережжі. Фільм досліджує одвічні теми болю від втрати і відновлення життя.

Зйомки на Мальті – це просто неймовірний досвід, мені пощастило тут працювати та пізнавати його багату історію та культурну спадщину, - говорить Джолі. – Я надзвичайно вдячна усім, хто працював над фільмом. Неоціненною є також гостинність та щедрість мешканців острова Гозо.

У фільмі ми зустрінемо американського письменника на ім’я Роланд (Бред Пітт) та його дружину Ванесу (Джолі), колишню танцівницю, які подорожують Францією. Коли Роланд зближується із власниками місцевого кафе-бару (Нільс Арестрап) та готелю (Річард Брінджер), подружжя знайомиться із місцевими мешканцями, які представляють провінційну сільську культуру та уособлюють мудрість, що походить від способу їхнього життя.

За своїм змістом та стилем «Біля моря», в якому також знімаються Мельвіль Пупо та Мелані Лорен, апелює до європейського кіно і театру 60-х та 70-х років: класична історія, дія якої відбувається в певному часі та місці, з універсальними характерами та емоціями.

Окрім Джолі, до закадрової команди фільму увійшли: оператор Крістіан БергерБіла стрічка»); художник-постановник Джон ХутменНескорений»), редактор Патріція РоммельЖиття інших»); дизайнер костюмів Елен МірожнікВолл-стріт: гроші не сплять»). Продюсери: Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Виконавчі продюсери: Кріс БрігемПочаток»), Холі Голін-Садовскі («Нескорений») та Майкл Віейра («Нескорений»).