Крейг Т. НельсонCraig T. Nelson

Крейг Т. Нельсон / Craig T. Nelson
Народився 4 квітня 1944
Зріст: 192 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Тітонька Една (2018) ... Bob Parr
Суперсімейка 2 (2018) ... Bob Parr / Mr. Incredible
Клуб «50 відтінків сірого» (2018) ... Bruce
Raised by Wolves (2017) ... Paul «Grampy» Kosinski
Золото (2016) ... Kenny Wells
Грейс і Френкі (2015) ... Guy
Тримайся! (2014) ... Martin
Unbanded (2012) ... Bob
Серфер души (2011) ... Dr. Rovinsky
Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв (2010) ... Tyler Cain

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...