Новини, в яких згадується Майкл Даус

Рецензія на фільм «8-бітне Різдво»
Нова святкова класика з ностальгією за 80-ми
8 грудня 2021,  03:12 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У другий рік пандемії, коли збори фільмів у кінотеатрах все ще залишають бажати кращого, восени та взимку на великі екрани виходять здебільшого або блокбастери, або потенційні номінанти на «Оскар» із зірковим кастом, за рідкісним винятком. І у цей виняток, на жаль, не увійшли різдвяні та новорічні сімейні комедії, проте цю нестачу з лишком вирішили компенсувати американські телеканали та закордонні стримінгові сервіси. Наприклад, платформа HBO Max та студія Warner Bros. вирішили порадувати глядачів картиною «8-бітне Різдво», яка, напевно, для багатьох виявиться приємним кіносюрпризом під ялинкою.

Читати далі...
26 березня 2020,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі офіційний трейлер і пародійні постери комедійного бойовика «Кава і Карім», де Ед Гелмс і Тараджі П. Генсон битимуться з наркобароном з Детройта.

Читати далі...
11 липня 2019,  13:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кумейл Нанджіані відчайдушно намагається допомогти Дейву Батісті перемогти Іко Вайса, але провалює цю місію в новому фрагменті комедійного екшена «Водій для копа», який сьогодні виходить в кінотеатрах України.

Комедія режисера Майкла Дауса показує Кумейла Нанджіані і Дейва Батісту в образах дуже правильного і спокійного водія Uber Ст'ю і брутального копа Віка, який втягує Ст'ю в своє небезпечне розслідування. В результаті вони стають напарниками, і в цій сцені Вік просить Ст'ю забрати у бандита (Вайс) пістолет, але, як ми бачимо далі, пістолет в руках Ст'ю не особливо допомагає хорошим хлопцям.

Щоб зрозуміти, чого чекати від цього божевільного дуету, читайте нашу рецензію на фільм «Водій для копа». Нагадуємо, що рейтинг у нього 16+ за дорослий гумор.

Рецензія на фільм «Водій для копа»
Як отримати 5 зірок і вижити
9 липня 2019,  03:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя тихого хлопця Ст'ю, який вдень працює в магазині товарів для відпочинку, а ввечері підробляє розвезенням за допомогою додатку Uber, йшла дуже спокійно і розмірено. Настільки спокійно і розмірено, що він би напевно помер від нудьги, якби його не викликав брутальний коп Вік і не втягнув у своє небезпечне розслідування. Тепер він «Водій для копа», але чи зможе Ст'ю пережити цю поїздку заради хорошого рейтингу?

Читати далі...
29 червня 2019,  19:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ретро-трейлер комедійного екшена «Водій для копа» був створений в дусі старих бойовиків про парочку дивних, але відважних копів-напарників, яку тут втілюють Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

Фільм режисера Майкла Дауса представить нову незвичайну парочку напарників обережного водія Uber Стю (Кумейл Нанджіані) і брутального поліцейського Віка (Дейв Батіста), які об'єднуються, щоб зупинити небезпечного злочинця.

Також в цій божевільній пригоді з погонями, перестрілками і вибухами візьмуть участь Карен Гіллан, Бетті Гілпін, Іко Вайс, Наталі Моралес, Міра Сорвіно та Джиммі Татро.

В українські кінотеатри «Водій для копа» увірветься 11 липня.

10 червня 2019,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до шаленої поїздки? Якщо так, то пристебніть ремені безпеки і тільки тоді вмикайте новий трейлер комедійного бойовика «Водій для копа» за участю Дейва Батісти і Кумейла Нанджіані.

«Водій для копа» покаже, як дуже обережний водій Uber Стю (Кумейл Нанджіані), який завжди намагається догодити клієнту, одного разу підбирає суворого поліцейського Віка (Дейв Батіста), який полює на небезпечного злочинця. І тепер їх обох з усіх боків намагаються вбити бандити.

Українська прем'єра екшен-комедії Майкла Дауса, де також зіграють Карен Гіллан, Бетті Гілпін, Іко Вайс та Стів Хові, відбудеться 11 липня.

22 травня 2019,  02:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дейв Батіста, він же Дракс з «Вартових Галактики», знаходить незвичайного напарника в особі Кумейла Нанджіані в міжнародному трейлері комедійного екшена «Водій для копа».

Фільм режисера Майкла Дауса познайомить нас з дуже ввічливим водієм додатку Uber на ім'я Стю (Кумейл Нанджіані), який завжди намагається догодити клієнту, щоб отримати оцінку в 5 зірок. Але одного разу до нього в машину сідає суворий поліцейський Вік (Дейв Батіста), і разом вони відправляються в незабутню і дуже небезпечну поїздку, метою якої є зловити жорстокого вбивцю.

Дивіться також український трейлер «Водій для копа». У кіно з 11 липня.

9 квітня 2019,  16:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox поділилася трейлером комедійного бойовика «Водій для копа», де зірка «Вартових Галактики» Дейв Батіста втягує зірку фільму «Любов – хвороба» Кумейла Нанджіані в небезпечну пригоду.

Нова комедія режисера Майкла ДаусаПроповідник», «Вибивала») розповість про ввічливого водія Uber на ім'я Стю (Нанджіані), який забирає чергового пасажира (Батіста), і той виявляється копом, що переслідує жорстокого вбивцю. Стю доводиться пережити непросте випробування, під час якого він відчайдушно намагається не збожеволіти і не втратити своє життя та рейтинг 5 зірок.

В українські кінотеатри «Водій для копа», де також з'явиться колега Батісти за фільмами Marvel Карен Гіллан, примчить улітку.